Iubita Prințului Harry, Meghan Markle, poartă un inel cu inițiala „H”

Meghan Markle îi face indirect o declarație de dragoste indirectă Prințului Harry? Ea a fost surprinsă de fotografi în timp ce cumpăra un buchet de flori și… pe lângă flori, nu am putut să nu observăm inelul cu inițiala „H” pe degetul inelar al actriței.

dailymail.co.uk
dailymail.co.uk

În ciuda apariției de invidiat, îmbrăcată într-o ținută casual chic, cu cizme de ploaie, jeanși, o jachetă verde și fular cu căciulă asortate, ochii tuturor au fost ațintiți la mâna lui Meghan. Bineînțeles că momentul a fost imortalizat de către paparazzi.

dailymail.co.uk
dailymail.co.uk

Este „H” de la Harry! ??!?!? Greu de spus. Actrița de origine canadiană, care „practic, s-a mutat” cu prințul,  are o istorie în a purta bijuterii personalizate legate de relația ei. Nu este pentru prima oară când Meghan a dezvăluit relația sa cu Harry prin intermediul accesoriilor. Cei doi au purtat în mod regulat  brățări indentice, iar Meghan a mai fost surprinsă purtând  un colier de aur personalizat, care părea a fi decorat subtil cu literele M și H.

Teoretic, este posibil ca acesta să fie un inel Hermes de aur și că este  doar o coincidență că inițiala se potrivește. Cei doi au început să iasă împreună vara trecută, au fost fotografiați de mână zilele trecute, la câteva săptămâni după ce au fost surprinși pentru prima dată împreună, în drum spre teatru. De-a lungul weekend-ului, câteva case de pariuri din Londra au dat ponturi că cei doi au șanse să se căsătorească anul acesta.

Foto: Captură dailymail.co.ukINAPOI LA PRIMA PAGINA