Jay Z, despre relația cu Beyonce: „Nu a fost construită 100% pe adevăr”

De curând a devenit tată de gemeni, iar acum Jay Z mărturisește că mariajul său cu Beyonce nu a fost construit în proporție de 100% pe adevăr. Rapperul în vârstă de 47 de ani, care s-a căsătorit cu diva Bey acum 9 ani, a admis că cel mai greu lucru pe care l-a făcut vreodată a fost să facă față dificultăților cu care s-a confruntat de-a lungul mariajului.

De curând a devenit tată pentru a doua oară, de data aceasta de gemeni.

„Aceasta este viața mea reală. Am venit în acest loc și am construit această casă imensă, pe fundația unei relații care nu se sprijinea în totalitate pe adevăr, iar la un moment dat a început să scârțăie. Au început să se întâmple lucruri pe care publicul nu le putea vedea, apoi am ajuns în punctul în care am spus, OK, punem punct și o luăm de la capăt. Este cel mai greu lucru pe care l-am făcut vreodată.”

Mariajul lor a fost cu suișuri și coborâșuri.

Jay Z, care este tatăl unei fetițe de cinci ani, Blue Ivy, și proapăt tătic de gemeni, – Rumi și Sir venind pe lume la sfârșitul lunii trecute, susține că relația lui cu Beyonce a fost încercată de nenumărate ori. Rapperul a recunoscut că mariajul a fost de multe ori incomod, tocmai din cauza faptului că amândoi partenerii erau în atenția publicului, iar ceea ce i-a salvat a fost onestitatea.

Foto: Getty Images, Arhiva OKINAPOI LA PRIMA PAGINA