Jennifer Lawrence și iubitul cu 20 de ani mai în vârstă, Darren Aronofsky, s-au despărțit

Formau un cuplu de mai bine de un an, un cuplu cu o diferență de vârstă de 20 de ani, dar se pare că relația lor a luat sfârșit.  Jennifer Lawrence (27) și iubitul său celebru, regizorul Darren Aronofsky (48), și-au încheiat povestea de dragoste, de vină fiind tocmai diferența de vârstă dintre cei doi. 

Au lucrat împreună  la cea mai nouă producție „Mother!”, în cadrul căreia Lawrence a fost actriță principală, iar iubitul său , regizor. Mai mult, cei doi s-au afișat pentru prima dată în luna septembrie în timpul unui eveniment de promovare a peliculei lor, lăsându-se fotografiați pe covorul roșu.

La două luni după premiera filmului, din septembrie, Lawrence și Aronofsky au decis să meargă pe drumuri separate, conform declarațiilor unei surse pentru revista People: „Din moment ce acum au proiecte și interese diferite, este mai greu să păstreze o relație, indiferent de tipul acesteia. Nu au fost niciodată destinați căsătoriei. S-au distrat, au împărtășit multe credințe și s-au bucurat de ceea ce au putut învăța unul de la celălalt”. Aceeași sursă a spus că, în timp ce Lawrence și Aronofsky erau ” îndrăgostiți”, diferența de vârstă de aproape 20 de ani pare să fi jucat un rol decisiv în relația lor de cuplu. 

„E o diferență imensă de vârstă și sunt oameni foarte diferiți. Fiecare trebuie să privească spre viitor. Jen nu și-a dat seama încă de cum va evolua viața ei. El are responsabilități în viață pe care ea încă nu le-a experimentat. Erau îndrăgostiți, dar într-un mod egoist. Ea era atrasă de inteligența și educația lui, iar el de talentul și personalitatea ei. Au un respect uimitor unul față de celălalt, având în vedere diferența imensă de vârstă, dar lipsesc alte lucruri”, a completat aceeași sursă pentru publicația citată.

Foto: Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA