Jodie Foster s-a căsătorit în secret!

După mai puțin de un an de zile de când formează un cuplu, actrița de 51 de ani a devenit oficial soția Alexandrei Hedison – de atfel, fosta iubită a lui Ellen DeGeneres – în urma unei ceremonii secrete de curând, confirmă chiar purtătorul de cuvânt al starului.

Cassă de piatră pentru Jodie și partenera sa și-au jurat iubire veșnică chiar weekendul trecut, potrivit unei surse “E! Online”. Inelele de logodnă au apărut pe inelarele fetelor încă din martie, deci o nuntă era clar în planul lor, însă nimeni nu se aștepta să fie atât de timpurie.

Jodie Foster a avut o relație cu Cydney Bernard, timp de 20 de ani, de care s-a despărțit în 2008 și uc care are doi fii, Charles (15) și Kit (13), iar Alexandra, care e mai tânără cu 7 ani decât proaspăta ei soție, a fost iubita celebrei moderatoar TV Ellen, timp de 3 ani, până în 2004, când a fost oarecum înlocuită de Portia de Rossi.

Jodie Foster a recunoscut oficial că aparține comunității homosexuale chiar anul trecut, la ceremonia de premiere a Globurilor de Aur.  

FOTO WENNINAPOI LA PRIMA PAGINA