Johnny Depp, dat în judecată pentru un incident petrecut în aprilie 2017: „Dă-mi un pumn şi îţi dau 100.000 de dolari“

Citeste tot despre:

, ,

Ca şi cum nu ar fi de ajuns că este aproape de faliment, Johnny Depp are acum noi probleme. El a fost dat în judecată din cauza faptului că în luna aprilie a anului trecut şi-ar fi agresat fizic un coleg de pe platoul de filmare. Incidentul pentru care este acuzat Depp s-a petrecut la filmările pentru „City of lies“, film despre moartea lui 2pac şi Notorius B.I.G., ce urmează să fie lansat în această toamnă.

Gregg „Rocky“ Brooks, managerul de locaţie al echipei de filmare, a depus o plângere la un tribunal din Los Angeles în care îl acuză pe Johnny Depp că l-a lovit de două ori cu pumnul şi că, din cauza acestui incident, a fost concediat.

După ce a fost bătut de Depp, Gregg a fost chemat de regizorul Brad Furman, care l-a pus să semneze o declaraţie prin care spunea că nu îl va da în judecată pe actor. Pentru că a refuzat să semneze documentul, managerul de locaţie a fost concediat. Mai mult decât atât, Johnny Depp i-ar fi spus acestuia că îi oferă 100.000 de dolari dacă îl va lovi cu pumnul în faţă.

Potrivit plângerii depuse de Gregg „Rocky“ Brooks, Depp era foarte beat atunci când l-a atacat şi l-a înjurat în nenumărate rânduri.INAPOI LA PRIMA PAGINA