Jojo a devenit mămică

Cătălina Grama alias Jojo a adus pe lume ieri noapte un băieţel care a primit numele de Achim Ioan. Actriţa n-a vrut să afle sexul bebeluşuuil ei până în ziua naşterii lui.

Noapte agitată pentru vedeta din „Land of Jokes“ care, la 01.20 noaptea, asistată de medicii de la spitalul Regina Maria, a născut un băieţel de nota 10, cu o greutate de 3,370 kilograme şi o lungime de 51 de centimetri. Micuţului i s-au recoltat şi stocat atât celule stem din sângele de cordon ombilical, cât şi ţesut de cordon ombilical, bogat în celule stem mezenchimale, la Banca Centrală de Celule Stem Regina Maria.

„Am plâns cele mai frumoase lacrimi din viaţa mea! Şi eu, şi Ionuţ am trăit un moment de miracol când am fost anunţaţi că avem băiatul pe care ni l-am dorit atât de mult“, a mărturisit tânăra mămică. „Când inimioara lui a bătut alături de a mea şi l-am ţinut pentru prima dată la piept, m-am simţit cu adevărat bogată. Cea mai frumoasă imagine a fost aceea a lui Achim în braţele bărbatului pe care îl iubesc. Mândria şi iubirea soţului meu atunci când l-a văzut pe cel mic mi-au încălzit sufletul pentru totdeauna. Suntem o familie binecuvântată“, a completat actriţa copleşită de emoţie.

Jojo a mărturisit în repetate rânduri că era pregătită cu două nume pentru bebeluş, Ionuţ pentru băiat şi Ana, numele bunicii sale, în cazul în care copilaşul ar fi fost fetiţă. Ea şi soţul său, Ionuţ Grama, n-au vrut să afle sexul copilului până în clipa în care acesta a venit pe lume, iar vestea că e băieţel i-a bucurat nespus.

Şi alegerea numelui Achim are o poveste interesantă. Jojo spune că, într-o seară, când se uita împreună cu soţul său la filmul „Moromeţii“, una dintre cele mai bune producţii cinematografice româneşti, iar la un moment dat Victor Rebengiuc îl striga pe fiul său, Achim. „Văzusem de nenumărate ori scena respectivă, dar atunci ne-a părut altfel. Ni s-a părut un prenume atât de special, încât ne-am promis să îl cheme aşa şi pe al nostru, de vom avea un fiu. La premiile Gopo, Ionuţ i-a spus maestrului Rebengiuc, pe care îl admirăm enorm, că ne gândim la Achim ca nume pentru băiat. Domnul Rebengiuc a râs încântat. Nu a crezut atunci că Ionuţ a văzut «Moromeţii» de peste 37 de ori. Dar este adevărat. Aşa l-am descoperit pe Achim. Datorită domnului Rebengiuc“, ne-a mai spus vedeta Pro TV.

Foto: Pro TVINAPOI LA PRIMA PAGINA