J.R. are cancer

Larry Hagman, interpretul lui J.R. din „Dallas“, a fost diagnosticat cu cancer, într-o formă tratabilă, ceea ce îi va permite, totuși, să rămână în distribuția noii versiuni a serialului american produs în anii ’80.

Actorul Larry Hagman n-a dus o viață prea cuminte. I-au plăcut trabucurile și băutura, iar în 1995 a fost supus unui transplant de ficat. De atunci, el a ales să ducă o viață sănătoasă, s-a declarat împotriva fumatului și a sprijinit Fundaţia Naţională pentru Rinichi.

Acum, la vârsta de 80 de ani, lui Hagman i-a fost depistată o formă ușoară de cancer, care poate fi tratată, sunt de părere medicii.

Pentru că deja a fost distribuit în noul serial Dallas, Hagman vrea să continue să-l interpreteze pe J.R. Ewing

„În rolul lui J.R. puteam face orice fără a fi pedepsit – mită, şantaj, adulter“, a spus Hagman. „Dar acum am cancer. Vreau ca toată lumea să ştie că este o formă de cancer foarte comună şi tratabilă. Voi fi tratat în timp ce lucrez la noul serial «Dallas». Nu mă pot gândi la ceva mai bun decât să lucrez la un serial pe
care îl iubesc, cu oamenii pe care îi iubesc. Şi-apoi ştim cu toţii că J.R. nu poate fi învins
“, a completat el.

Remake-ul celebrului serial „Dallas“, care a rulat pe posturile de televiziune din 1978 şi până în 1991, va intra pe micile ecrane în vara anului viitor, din distribuţie făcând parte şi veteranii Linda Gray (Sue Ellen) şi Patrick Duffy (Bobby).


 

Foto: Reuters, pagina oficialăINAPOI LA PRIMA PAGINA