Kanye West şi-a pierdut fanii din cauza lui Kim

Citeste tot despre:

Nu este aprecierea sau comentariul răutăcios al vreunei persoane publice aflate în război cu starleta Kim Kardashian. Este concluzia unui studiu elaborat care arată că imaginea artistului de 36 de ani a avut numai de suferit de pe urma asocierii cu Kim.

Privit acum doi ani drept un talent de necontestat, câştigător al mai multor premii Grammy, Kanye se confruntă acum cu o scădere dramatică de popularitate. Astfel, potrivit QScores, care a realizat un studiu printre femeile şi bărbaţii cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, popularitatea lui Kanye a scăzut cu peste 66% de când formează un cuplu cu Kim. Astfel, s-ar putea spune că West este victima imaginii superficiale şi lipsite de consistenţă a jumătăţii sale…

Un rezultat poate aşteptat de mulţi, dar cu siguranţă contrariant pentru West însuşi, care lăsa de înţeles recent că, din punctul lui de vedere, are lângă el cea mai influentă femeie din America. Mai influentă chiar decât Michelle Obama! Mai mult, o sursă din anturajul său a dezvăluit pentru RadarOnline măreţele planuri ale lui Kanye, care visează că el şi Kim vor fi cel mai puternic cuplu de pe planetă, devansând perechi iconice precum Michelle şi Barack Obama, Beyonce şi Jay-Z sau Victoria şi David Beckham.

Foto: WENNINAPOI LA PRIMA PAGINA