Kate și William au strălucit pe covorul roșu de la Bafta

Aseară, Ducele și Ducesa de Cambridge au fost prezenți la ceremonia de decernare a premiilor Bafta pentru prima oară împreună. Și, cum nici nu se poate altfel, regalitățile au atras priviri admirative și la acest eveniment.

EE British Academy Film Awards - Red Carpet Arrivals

În timp ce Hollywood se prăgetește intens pentru evenimentul de decernare a premiilor Academiei, seara trecută, toate privirile s-au îndreptat spre Marea Britanie, la premiile BAFTA – The British Academy of Film and Television Arts.

Ducele și Ducesa de Cambridge au sosit duminică seara la premiile BAFTA cu douăzeci de minute înainte de începerea ceremoniei. Pentru Kate a fost prima apariție la BAFTA, dar una care a impresionat pe toți cei prezenți. Ducesa a avut un look ultra-glam, printre cele mai frumoase outfitt-uri purtate de ea pe covorul roșu. Rochia neagră cu imprimeu floral, pe umeri, creată de Alexander McQueen a fost extrem de elegantă și de modernă. Asociată cu bijuteriile potrivite – brățară, cercei și inel cu pietre prețioase, dar și nelipsitul clutch, întreaga ținută a lui Kate a fost una de excepție.

GettyImages-634923726 (1)

Cum gala de acordare a premiilor este cel mai strălucitor moment din calendarul cinematografiei din Marea Britanie, nici nu se putea ca tocmai Ducesa să nu fie senzația serii. Dar nici William nu a fost mai prejos, acesta arătând într-un mare fel îmbrăcat într-un costum clasic all-black. William este președintele BAFTA începând cu anul 2010 și va prezenta BAFTA Fellowship la ceremonie, premiul Academiei pentru întreaga carieră.

Foto: Getty ImagesINAPOI LA PRIMA PAGINA