Katherine Chancellor din „Tânăr şi neliniştit” a murit

Actriţa Jeanne Cooper, ce care a interpretat-o pe Katherine Chancellor în serialul de televiziune "Tânăr şi neliniştit", a murit ieri, la vârsta de 84 de ani.

"Mama a murit în dimineaţa asta (ieri, n.r.), cu puţin timp în urmă, liniştită, în somn, având-o alături pe sora mea", a anunţat fiul actriţei, actorul Corbin Bernsen, pe Facebook.

În urmă cu câteva săptămâni, Jeanne a fost spitalizată în stare critică, însă natura bolii de care suferea nu a fost dezvăluită. Veterana Jeanne Cooper era singura actriţă care a rezistat în echipa "Tânăr şi neliniştit" încă din 1973, de la începutul acestuia. La momentul spitalizării sale, în urmă cu câteva săptămâni, personajul său încă apărea în serial, dar scenariştii, aşteptându-se probabil la un deznodământ trist, l-au supus unei operaţii pe creier.

Jeanne Cooper s-a născut în localitatea Taft din California, în 1928, şi şi-a început cariera ca actriţă în 1953, cu rolul din filmul TV "The Redhead from Wyoming". A apărut apoi în mai multe seriale de televiziune, în anii 1950 şi 1960, inclusiv în "The Twilight Zone" şi "Perry Mason", înainte de a se îmbarca în aventura "Tânăr şi neliniştit".

Serialul "Tânăr şi neliniştit" a sărbătorit în luna martie 40 de ani de existenţă.INAPOI LA PRIMA PAGINA