Katherine Heigl și John Kellery, la un pas de divorț? Care este motivul pentru care proaspeții părinți nu se mai înțeleg?

Citeste tot despre:

,

Noul serial TV al lui Katherine Heigl, „Doubt”, a fost anulat subit după doar două episoade, iar prietenii actriței sunt îngrijorați că problemele recente de muncă ale actriței ar putea dăuna mariajului acesteia.

Josh Kelley și Katherine Heigl.

Katherine, care s-a căsătorit cu cântărețul Josh Kelly în 2007 și cu care are 3 copii dintre care doi adoptați – Nancy (8 ani), Adalaide (5 ani) și mezinul Joshua (3 luni) „plănuia să revină în forță la treabă după naștere, cu acest serial Doubt, la fel spera și soțul său. Josh era încântat de faptul că va sta acasă cu copiii, iar Katerine va avea din nou un program încărcat. Mariajul lor a fost întotdeauna prosper datorită faptului că actrița a fost foarte ocupată, iar Josh a avut grijă de casă.”, a spus un apropiat al actriței. Acum, că actrița a rămas pe dinafară cu proiectul său, lucrurile s-ar putea să se schimbe puțin și în viața personală.

Kate, soțul său și micuțul Joshua.

Faptul că Kath a dat nașterea primului său copil ( mai are doi copii adoptați), chiar înainte ca serialul „Doubt” să fie suspendat în luna februarie, nu este tocmai în acel punct al carierei sale în care își dorea. Frumoasa blondă a devenit celebră după ce a jucat în „Anatomia lui Gray”, rolul doctorului Izzie Stevens.  Proiectul său s-a terminat după ce i-a fost refuzată cererea enormă de salariu. De atunci, Katherine a avut o mulțime de coborâșuri în carieră și a căpătat chiar și titlul de divă în afara ecranelor. „Katherine are o stare de spirit proastă de când Doubt s-a anulat. Are frustrări și își varsă nervii pe Josh. Se ceartă mereu, iar prietenii se tem că ultimul proiect eșuat al actriței poate duce la destrămarea mariajului său”, a mărturisit un apropiat.

Anul trecut, Katherine Heigl a recunoscut că merge la consiliere și că aproape a ajuns la suicid după ce s-a lăsat de fumat. Poate că mezinul familiei va salva căsnicia celor doi: „Josh respira ușurat, crezând că Doubt și fiul lor îi vor salva mariajul. Dar, se pare că nu mai putem vorbi despre o lună de miere fericită.”

Foto: Getty Images, Arhiva ok!INAPOI LA PRIMA PAGINA