Kathy Bates a suferit o dublă mastectomie

Diagnosticată recent cu cancer mamar, actriţa şi regizoare americană a decis să nu-şi rişte viaţa şi le-a cerut medicilor chirurgi să-i extirpe ambii sâni.

În urmă cu câteva săptămâni, medicii i-au descoperit actriţei Kathy Bates (64) o tumoare la nivelul sânului, iar actriţa, care a învins deja cancerul în trecut, a decis să se opereze fără întârziere.

„Din fericire, nu trebuie să fac radioterapie şi chimioterapie. Familia îmi spune Kat (pisică, n.r.), pentru că mereu aterizez în picioare şi, slavă Domnului, nici acest caz nu a făcut excepţie“, a declarat Kathy Bates pentru revista „People“.

Momentan, actriţa se află în convalescenţă, dar a spus că intenţionează să participe la gala de decernare a premiilor Emmy, ce va avea loc pe 23 septembrie.
Kathy Bates, diagnosticată în trecut cu cancer ovarian, a anunţat că a învins această boală, în 2003.

Şi alte vedete din showbizul american au apelat la această intervenţie chirurgicală radicală. Actriţa Christina Applegate, devenită celebră pentru rolul ei din serialul „Familia Bundy“, a câştigat admiraţia publicului după ce a decis, în 2008, să vorbească deschis despre faptul că a fost diagnosticată cu cancer mamar şi despre dubla mastectomie pe care a suferit-o, determinându-i pe jurnaliştii revistei „People“ să îi acorde titlul de cel mai frumos om din lume, în 2009. Ulterior, acesteta i s-a făcut o operaţie de reconstrucţie mamară.

Foto: ReutersINAPOI LA PRIMA PAGINA