Katy Perry și Orlando Bloom sunt din nou împreună

La 11 luni după ce și-au spus ADIO pe motiv că nu își doreau aceleași lucruri în viitor, iată că acum, Katy Perry și Orlando Bloom s-au răzgândit.

Conform apropiaților, cei doi formează din nou un cuplu.

Au avut parte de despărțiri și împăcări, iar când relația lor părea că merge spre căsătorie, cei doi s-au despărțit. Totuși, nu au putut să stea departe unul de celălalt prea mult timp. Mai mult, conform apropiaților celor doi, Katy își dorea să meargă la altar și să devină mamă, în timp ce Orlando „nu era pregătit să se așeze din nou la casa lui”.

În august, ce doi au fost surprinși de niște fani la un concert de-al lui Ed Sheeran, starul pop de 33 de ani și actorul de 41 de ani stătând îmbrățișați. Surse din anturajul celor doi au confirmat împăcarea pentru presa de peste Ocean, iar social media pare să-i fi dat de gol pe cei doi.

Și-au petrecut vacanța împreună, în Maldive.

S-au despărțit oficial în martie 2017, dar au mai fost văzuți împreună cu diferite ocazii de atunci, acum sursele susțin că Orlando și Katy sunt din nou împreună după ce s-au bucurat de o vacanță romantică în Maldive. Conform surselor citate de The Sun, „Sunt din nou împreună. Katy vrea să facă lucrurile să funcționeze de data asta. A încercat, dar nu a putut să-l uite. Îi pasă prea mult de el. De data aceasta, vor să păstreze discreția – dar sunt din nou împreună. „

Zvonurile potrivit cărora cei doi formează un cuplu au început să circule luna trecută când, atât Bloom, cât și Perry, au fost văzuți în vacanță în Maldive. Cântăreața a luat primul avion după un turneu în Dubai și Bloom a anunțat că se bucură de o pauză de la filmări, la stațiunea de lux Amilla Fushi. Umărind Insta Stories, fanii și-au dat seama că cei doi au fost în același timp, la aceeași stațiune. De atunci, cântăreața și actorul au început să-și aprecieze din nou fotografiile și să-și comenteze reciproc pe Instagram.

Foto: Arhiva OK!INAPOI LA PRIMA PAGINA