Kim Kardashian conduce McLarenul lui Kanye

Relaţia dintre diva sexy şi Kanye West devine tot mai serioasă şi vine cu anumite beneficii la pachet, cum ar fi conducerea unui bolid de 500.000 de dolari.

Dragoste mare între Kanye West (34) şi Kim Kardashian (31). Vedeta de reality show i-a luat minţile complet rapperului, care a acceptat chiar să-I dea acesteia pe mână maşina lui preferată, un Mercedes SLR McLaren, care valorează nu mai puţin de o jumătate de milion de dolari.

Kanye, care locuieşte la New York, îşi păstrează cu mare grijă bolidul în garajul reşedinţei sale din Los Angeles şi-l scoate arareori pe şosea. Ultima oară el a fost văzut la volanul lui anul trecut, când a scos-o la plimbare pe fosta lui parteneră, Amber Rose. Deunăzi însă, la bordul McLarenului a fost văzută actuala lui iubită, Kim, care l-a folosit pentru a ajunge la sala de fitness Barry's Bootcamp şi apoi pentru a ajunge la un fast-food mexican, Baja Fresh.

vezi aici mai multe fotografii

E-adevărat că şi bijuteria pe patru roţi a cântărit mult în ochii lui Kim, ea însăşi posesoare a unui Range Rover, a unui Ferrari, a unui Bentley şi a unui Rolls Royce Ghost.
 
Potrivit unor apropiaţi ai lor, cei doi sunt foarte serios implicaţi în această relaţie şi n-ar fi exclus să facă în curând schimb de verighete.

Foto: Daily Mail, TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA