Kim Kardashian şi-a etalat corpul perfect pe plajă. În urmă cu un an, era plină de celulită şi arăta horror!

Citeste tot despre:

, ,

Deşi în mod normal face exerciţii fizice în propria locuinţă din Hidden Hills, Kim Kardashian a fost surprinsă de paparazzi zilele trecute pe o plajă din Los Angeles în timp ce făcea yoga alături de mai multe prietene.

Fotografiile au făcut rapid înconjurul internetul, mai ales datorită faptului că vedeta are un corp perfect, care stârneşte invidia oricărei femei de pe planetă. Kim Kardashian este îmbrăcată sumar, purtând doar o pereche de chiloţi şi o bustieră, etalându-şi fundul de care este foarte mândră.

Kim Kardashian, fără pic de celulită pe o plajă din Los Anegles / foto: captură Daily Mail

În urmă cu un an de zile, Kim Kardashian surprindea în mod neplăcut când era fotografiată pe o plajă din Mexic. La vremea respectivă, ea era plină de celulită, însă acum spune că acele imagini trebuie uitate datorită antrenoarei de fitness Melissa Alcantara.

Kim Kardashian, în urmă cu un an de zile, pe o plajă din Mexic / foto: captură Daily Mail

„Felicitări Melissei Alcantara, care m-a ajutat să arăt mai bine ca niciodată. De un an de zile mă antrenez din greu. Fac antrenament de 5 sau 6 ori pe săptămână şi am o dietă strictă. Nu mai am celulită, m-am defnit şi tonifiat, iar acest lucru mă face să am mai mare încredere în mine“, spunea Kim Kardashian în urmă cu câteva luni.INAPOI LA PRIMA PAGINA