Kim Kardashian, „târfa perfectă“

Ar putea fi vorba despre o jignire şi nu puţini ar fi aceia care ar jubila ştiind că vedeta de reality show a intrat în conflict cu un alt star hollywoodian. Cu toate acestea, apelativul i-a fost adresat de însuşi iubitul ei, Kanye West.

Kanye West a stârnit o adevărată furtună în mediul virtual, atunci când a declarat că a compus o melodie pentru iubita sa, Kim Kardashian, şi că titlul acesteia e „Perfect Bitch“ („Târfa perfectă“). Cu toate că melodia nu a fost încă lansată, o sursă din anturajul acestuia a declarat pentru „Daily News“ că versurile „se referă la căutările lui şi la încercările de a găsi femeia perfectă şi cum acum a descoperit «târfa perfectă«“, scrie TMZ.

Partenera rapperului, nu numai că nu pare deloc supărată, dar a declarat că dedicaţia chiar o onorează. Ea le-a spus prietenilor săi că se simte flatată să fie muza acestui cântec şi că ştie că nu a folosit acest apelativ într-un mod negativ.

„Cântecul vorbeşte, spune ea, citată de TMZ, despre cum Kanye a fost cu multe fete, dar nu a putut-o găsi pe cea potrivită, până când nu m-a întâlnit pe mine“. Mai mult, Kim este foarte mulţumită de felul în care acesta îi descrie corpul în versurile melodiei.

Nu ştim cât se bucură, în realitate, Kim de noul cântec al lui Kanye, dar cert e că orice reclamă, chiar şi de acest fel, este binevenită. Şi asta pentru că, în curând, va fi lansat noul sezon al reality show-ului ei, "Keeping Up With the Kardashians", care va rula şi la noi, din 19 august, în fiecare duminică, de la ora 22.00, pe E! TV.

Foto: TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA