Kinga Sebestyen, susținută de vedete în demersul de a ajuta copiii bolnavi de cancer

Celebrităţile au acceptat invitaţia lansată de antrenoarea de Kangoo Jumps pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer aflați în grija Asociației M.A.M.E.!

Kinga Sebestyen va dona, alături de instructorii de Kangoo Jumps parteneri din întreaga țară, taxele de participare la clasele de Kangoo Jumps din această lună, pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer aflați în grija Asociației M.A.M.E.

Este un proiect de suflet al antrenoarei de Kangoo Jumps care organizează an de an o astfel de campanie umanitară. De această dată, campania Kangoo Jumps pentru Viață se concretizează într-un eveniment de amploare ce va avea loc în acest weekend la Miercurea Ciuc, orașul unde a luat naștere, în urmă cu zece ani, fenomenul Kangoo Jumps. Acolo vor ajunge instructori din întereaga lume și pasionați ai acestui tip de sport ce vor urma clase speciale alături de cei mai apreciați specialiști.

În anii trecuți, acest eveniment caritabil a avut loc la București și a avut parte de prezența multor persoane publice din showbiz. Anca Serea, Ellie White, Ela Crăciun, Julie Mayaya, Andreea Runceanu (Amadeus), Roxana Vancea, Rocsana Marcu, Vica Blochina au fost doar câteva dintre vedetele care au urcat pe ghetele Kangoo Jumps și au urmat sesiuni de mișcare conduse de Kinga Sebestyen, donând taxa de participare programului de ajutorare a copiilor bolnavi de cancer.

Anul acesta, vedetele susțin moral inițiativa Kingăi Sebestyen încurajându-și fanii să se alăture campaniei umanitare și să vină în sprijijnul micuților cu grave probleme de sănătate.

Se dorește ca anul acesta, din donațiile primite, să se susșină programul gratuit de consiliere și recuperare medicală oferit copiilor bolnavi în cadrul Centrului Steluțelor, un centru social de suport și recuperare ce vine în sprijinul copiilor diagnosticați cu cancer și alte boli grave, precum și al copiilor care provin din medii defavorizate.

Cum poți ajuta

Dacă ajungi la Miercurea Ciuc în acest weekend, te poți înscrie în prealabil pe site-ul https://kangooclub.ro/event/10-years-anniversary , și să participi la clasele dorite din program, taxa de participare urmând să fie donată Asociației M.A.M.E. pentru susținerea copiilor bolnavi de cancer din România. Ori poți dona direct direct în contul Asociației M.A.M.E – https://www.asociatiamame.com/doneaza.

Despre Kinga Sebestyen

Kinga Sebestyen este instructor de Kangoo Jumps, distribuitor al celebrelor ghete, cea care poate pregăti și acredita noi instructori Kangoo Jumps. Antrenoarea a ajutat mii de oameni să slăbească prin intermediul programului său Fat Burning by Kinga, ce se desfășoară în multe săli de sport din țară (www.kangooclub.ro).

În urmă cu cinci ani Kinga a lansat programul special pentru formarea de presenteri Kangoo Jumps și se poate mândri cu peste 25 de presenteri internaționali, adevărați showmen pe scenă, care aduc mereu noutăți în lumea Kangoo Jumps, cu noi stiluri coregrafice și artistice.

 

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA