Kirstie Alley, manechin la 60 de ani

De când se ştie, actriţa a avut mereu probleme cu greutatatea. Dar acum, la 60 de ani, Kirstie pare să câştige, în sfârşit, lupta cu kilogramele în plus, fiind mai aproape ca oricând de silueta mult-visată. Ea şi-a impresionat fanii când a  defilat pe podium în timpul Săptămânii Modei la New York.

Cunoscută publicului larg din filmul "Uite cine vorbeşte", Kirstie Alley a făcut dovada ambiţiei ei, când a apărut pe podiumul Săptămânii Modei la New York mult mai slabă decât o ştiam cu toţii. Ea a defilat într-o rochie albastră, decorată cu diamante creată de designerul Zang Toi, iar apoi a îmbrăcat o a doua ţinută, – o creaţie decoltată, numai bună să îi scoată în evidenţă corpul.

„În următorii ani vreau să fac tot ceea ce nu am făcut până acum. Nu am fost niciodată manechin, aşa că am glumit că aş vrea să particip la prezentare. În plus, am cerut să apar pe final. Creatorul a spus că este o idee bună, iar mie nu mi-a venit să cred! Am fost şocată!“, spune Kirstie Alley.

Desigur, defilarea nu a fost tocmai uşoară, iar vedeta a trebuit să îşi stăpânescă… râsul.

„Cred că a trebuit să joc puţin rolul unui manechin. Dacă aş fi fost eu însămi, aş fi râns în hohote pe podium. Am fost foarte tentată să râd când am trecut pe lângă prietenii mei, dar m-am stăpânit“, a mai spus actriţa.

Actriţa a avut probleme cu greutatea sa de-a lungul ultimilor ani, dar a reuşit să piardă aproape 50 de kilograme în timpul participării la concursul „Dacing With the Stars“. Noua siluetă i-a adus laude din partea criticilor de modă, dar Kirstie susţine că nu vrea să se întreţină cu operaţii estetice.

Foto: gossip.whyfame.com
 INAPOI LA PRIMA PAGINA