LeAnn Rimes şi Eddie Cibrian s-au logodit!

Citeste tot despre:

Moş Crăciun i-a îndeplinit deja cea mai arzătoare dorinţă lui LeAnn Rimes – aceea de a deveni doamna Cibrian – odată ce iubitul acesteia şi-a luat inima în dinţi şi-a cerut-o de soţie de Sărbători.

Este oficial! După multe speculaţii că LeAnn Rimes şi Eddie Cibrian se îndreaptă cu paşi repezi spre altar, zvonurile au fost în sfârşit confirmate de cei doi: „Este adevărat! S-au logodit de Crăciun şi sunt foarte fericiţi!”, a declarat purtătorul lor de cuvânt. Cântăreaţa şi actorul au petrecut Sărbătorile în casa lor din Los Angeles, alături de familie şi de prietenii lor apropiaţi, împreună cu care şi-au sărbătorit logodna. Cei doi au fost ieri surprinşi de paparazzi pe o plajă din Malibu, iar LeAnn purta un minunat inel de logodnă.  
 

LeAnn Rimes şi Eddie Cibrian s-au logodit?

Se pare că actorul s-a pus într-un genunchi şi a cerut-o de soţie pe iubita lui. Iar ea, emoţionată, a acceptat propunerea lui de a deveni doamna Cibrian. Să fie cei doi cu adevărat în drum spre altar?

Există şi dovezi că Eddie Cibrian i-a cerut mâna lui LeAnn Rimes: o fotografie cu actorul la picioarele iubitei lui şi cântăreaţa, care este emoţionată până la lacrimi de propunerea primită. După ce relaţia lor a fost contestată de multă lume, pentru că a început de pe vremea când el era încă însurat cu Brandi Glanville, acum, când divorţul actorului este în sfârşit finalizat, cei doi amorezi îşi pot uni destinele. Ei nu e chiar aşa! Pentru că întreaga scenă este de fapt o glumă de Halloween. „Logodna” lor este doar de formă. Asta până când celebra pereche chiar va face pasul cel mare şi vor deveni cu adevărat soţ şi soţie.  
 INAPOI LA PRIMA PAGINA