Liz Taylor publică scrisorile de la Richard Burton

Citeste tot despre:

,

Actriţa intenţionează să publice toate declaraţiile de dragoste pe care i le-a făcut de-a lungul vremii fostul său soţ.

Elizabeth Taylor doreşte să publice scrisorile de amor primite de la actorul cu care a fost căsătorită de două ori şi cu care a avut o relaţie amoroasă foarte intensă. În acest scop, actriţa a arătat mesajele autorilor cărţilor „Furious Love: Elizabeth Taylor, Richard Burton” şi „The Marriage of the Century”. Din scrisori reiese faptul că relaţia lor când rece, când fierbinte a avut un mare impact asupra actorului, care ajunsese să sufere de depresie şi să-şi dorească chiar moartea: „Dacă mă părăseşti, vă voi sinucide. Nu pot trăi fără tine.”
Într-una dintre scrisori, Burton a explicat motivul pentru care nu putea trăi fără Elizabeth: „Trebuie să ştii cât de mult te iubesc. Şi cunoşti, de asemenea, felul îngrozitor în care mă port cu tine. Dar cel mai important lucru, care nu se va schimba niciodată, este că nu ne înţelegem unul pe altul.”


Actriţa nu ezită să împărtăşească cu toată lumea sentimentele pe care actorul le-a avut pentru ea, dar susţine că a păstrat în sertarul noptierei ei ultima scrisoare a lui către ea, pe care aceasta a primit-o când s-a întors de la înmormântarea lui, în 1984. „Richard a fost extraodinar în toate sensurile. A fost uimitor în tot ceea ce a făcut, începând cu momentele de început ale relaţiei noastre, când eram în Roma, îndrăgostiţi până peste cap unul de celălalt. Au existat apoi alte clipe minunate petrecute împreună, dar n-au fost de-ajuns”, adaugă recunoscătoare Elizabeth.
 INAPOI LA PRIMA PAGINA