Mădălina Ghenea, colegă de platou cu Michael Caine

A dat moda pe actorie şi se pare că a tras lozul câştigător. Românca filmează zilele acestea alături de legendarul actor britanic Michael Caine, pentru pelicula "Youth", în regia lui Paolo Sorrentino. 

Deşi nu are un rol notabil, prezenţa ei pe acelaşi platou de filmare cu Michael Caine dă greutate CV-ului ei şi carierei sale actoriceşti aflată la început. De altfel, ea a şi postat o fotografie cu mama sa (aflată în Italia) alături de celebrul actor britanic, notând: „Visele se împlinesc. Mama şi Sir Michael Caine“.

Tabloidul britanic „Daily Mail“ prezintă şi fotografii de pe platourile de filmare ale peliculei "Youth", în care Mădălina Ghenea defilează în ipostază de Miss Universe pe un podium, în timp ce este admirată de actorul Michael Caine.

mai multe fotografii aici

Filmările au loc în Veneţia, iar din distribuţie mai fac parte Rachel Weisz, Harvey Keitel, Jane Fonda şi Paul Dano.

Filmul "Youth/ La giovinezza" spune povestea a doi bătrâni prieteni – un dirijor şi compozitor, pe de o parte, şi un regizor, pe de altă parte -, care se gândesc la cât timp le-a mai rămas de trăit, în timp ce îşi petrec vacanţa în Munţii Alpi. Filmul urmăreşte eforturile celor doi de a se întoarce la cariera lor, precum şi relaţiile pe care le au cu copiii lor, dar şi modul în care aceştia interacţionează cu ceilalţi oaspeţi ai hotelului la care sunt cazaţi.

Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă, în 2011, în comedia italiană "I Soliti Idioti", în regia lui Enrico Lando. Ea a jucat şi în filmul "Dom Hemingway", în regia lui Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law.

Pe de altă parte, Mădălina Ghenea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat în filmul "Razzabastarda" de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală în contextul ediţiei din 2012 a Festivalului Internaţional de Film de la Roma.

Foto: pagina personalăINAPOI LA PRIMA PAGINA