Maia Morgenstern a vorbit despre un vis neîmplinit: „Părinţii nu au fost de acord“

Marea doamnă a cinematografiei românești, Maia Morgenstern, a dezvăluit lucruri mai puţin cunoscute din viaţa ei. Actriţa a vorbit la Happy Channel despre un vis neîmplinit, dar şi despre părinţii ei.

„Îmi place cum arată viața mea acum, în clipa asta! Îmi place grozav“, a spus Maia Morgenstern, care a vorbit și despre dorința pe care o avea în copilărie. „Voiam foarte tare să fiu casnică, voiam să stau acasă. Sufeream că mama mea merge la serviciu. Mama a fost informatician, a fost printre primii informaticieni din România. Mi-ar fi plăcut să fiu balerină. Dar părinții nu au fost de acord, spuneau că nu am rezistență“, a mărturisit îndrăgita actriță, în cadrul interviului de la „CulTOUR“.

În timpul întâlnirii cu Rapha, reporterul Happy Channel, Maia a vorbit și despre iubire. „Ce e iubirea? I-ai împrumutat privirea. Probabil că asta este o formă, o explicație a iubirii. Acea comunicare, la nivel verbal, nonverbal. Este un soi de compatibilitate totală, de comunicare perfectă, ce poate ține mai mult sau mai puțin”, a spus aceasta.INAPOI LA PRIMA PAGINA