Marc Anthony s-a despărțit de iubita sa de 22 de ani

Gurile rele ar spune că motivul despărțirii faimosului cântăreț latino de tânăra Chloe Green ar fi evidenta diferență de vârstă de 23 de ani dintre ei, însă relația de un an de zile s-a terminat, după cum spun apropiații lor, “programul încărcat”.

Cei doi formează un cuplu de anul trecut, din februarie, însă cu timpul, programele lor nu au coincis atât de bine încât să poată menține flacăra romantismului încă vie, pe termen lung, astfel că nu e prima oară când se despart. Marc Anthony a mai pus pauză idilei cu moștenitoarea lanțului de magazine Topshop și în aprilie anul trecut, ca în iunie să se împace. “Au devenit mai serioși cu relația lor foarte rapid și au primit deja binecuvântarea părinților ei, dar nu a mers prea bine. Marc a fost cel care a pus punct”, relata pe atunci un apropiat al cuplului, citat de “The Sun”.

Acum însă, o sursă citată de Us Weekly a confirmat o a doua despărțire: “Au luat o pauză. Este din cauza programelor lor încărcate”. Totuși, ultima lor apariție împreună a avut loc pe 26 ianuarie, la Gala Premiilor Grammy. Să ne așteptăm la o împăcare într-o lună, două?

FOTO WENNINAPOI LA PRIMA PAGINA