Mariah Carey, prima apariţie mai fericită, după o serie dezastruoasă. Şi gemenii ei au făcut senzaţie!

A venit şi momentul în care cântăreaţa instabilă emoţional şi fizic a reuşit să se adune şi să înceapă şirul apariţiilor mai fericite şi mai elegante. Dacă până acum era în rândul celebrităţilor criticate pentru încercările forţate şi eşuate de-a arăta sexy şi inspirate, Mariah pare să-şi revină la forme mai seducătoare.

Mariah Carey pare să-şi recapete sex-appealul, pe Walk of Fame

Nu spune că a reuşit să mai dea jos o parte din kilogramele care s-au tot lipit de corpul ei voluptuos în ultimii ani, însă apariţia sa de divă de la evenimentul de miercuri, organizat în cinstea ei – Mariah a fost onorată cu o stea pe Walk of Fame – pare să ne-aducă aminte de vremurile bune în care iconul R&B făcea senzaţie şi era senzaţie!

mariah_carey_sexy

Mai întâi, apreciem rochia aleasă – tot neagră ca de obicei, dar una foarte elegantă şi clasică, lungă şi mulată şi cu un decolteu extrem, dar extrem de generos! Este şi atuul fizic cel mai atrăgător al cântăreţei de 46 de ani, până la urmă…

Apoi stylingul – este prima oară după mult timp în care faţa artistei pare întinerită de-a dreptul, radiind parcă, poate datorită iubirii pe care-o primeşte de la iubitul ei actual, James Packer – care pare-se nu a însoţit-o la marele ei moment de strălucire. Coafura simplă şi cochetă, chiar retro, cât şi machiajul discret, dar glamuros, au făcut din Mariah Carey chiar o divă care-şi primeşte steaua binemeritată pe Walk of Fame – pentru cariera sa impresionantă.

mariah_carey_copii

Totuşi, cei care au eclipsat-o au fost gemenii pe care-i are cu Nick Cannon, cu care este în curs de divorţ.

Fetiţa Monroe şi băieţelul Moroccan, în vârstă de 4 ani, care au făcut senzaţie în faţa fotografilor şi a publicului. Gemenii cântăreţei, care i-a îmbrăcat în alb, foarte frumos, nu au lăsat-o deloc în pace, tăvăindu-se pe covorul roşu şi făcând feţe-feţe, în timp ce mama lor celebră zâmbea atent camerelor de filmat şi fotografilor.

mariah_careymoroccan_scott_cannon_wenn22747357

Copiii ei nu şi-au dat seama de ce se petrece şi s-au jucat pe tot parcursul ceremoniei, spre deliciul tuturor. Şi incredibil, dar Mariah nici n-a clipit!

moroccan_scott_cannon_wenn22747322

 

FOTO: PHOTOLAND/WENN.COMINAPOI LA PRIMA PAGINA