Marina Almăşan, atac la Mihaela Rădulescu

În lungul şir de comentatori ai prestaţiei juratei de la „Românii au talent“ s-a înscris şi realizatoarea de emisiuni de la TVR, care i-a criticat dansul în făină în rubrica sa din ziarul „Ring“.

Marina Almăşan nu se dezice de la principiile sale şi, atunci când observă un comportament atipic în zona media, îl taxează imediat.

Sub titlul „Mihaela Snitzelberg“, Marina Almăşan a comentat momentele inedite oferite de Mihaela Rădulescu la „Românii au talent“.

„Văzând-o pe Mihaela tăvălindu-se ca un şniţel prin făina ProTV-ului, mi-a venit în minte… Zina Dumitrescu, în câteva ipostaze şocante, cu muuulţi ani în urmă. Vă amintiţi acel topless temerar, pe care-l experimentase în văzul întregii plaje de la Mamaia, ajungând a doua zi pe prima pagină în mai toate ziarele? Zina se apropia de 60 de ani şi, deşi era încă foarte frumoasă, gravitaţia fusese nemiloasă cu sânii ei. Zinei însă îi plăcea să şocheze şi era disperată să atragă privirile celor din jur. Se pare că nu mai conta cum… “, îşi începe Marina Almăşan texul din rubrica pe care o are din ziarul „Ring“, „Bombănelile Marinei“.

„Există o categorie de femei care îmbătrânesc foarte greu. Sau, mai bine zis, care sunt disperate că îmbătrânesc… Celor însă obişnuite ca o viaţă întreagă să fie admirate şi adulate de cei din jur, mai cu seamă de bărbaţi, bătrâneţea (sau să-i zicem «îmbătrânirea») le induce o accentuată stare de disperare. Oglinda le devine inamicul public numărul unu, medicul estetician – Dumnezeul lor, viaţa li se transformă într-o adevărată luptă cu anii, cu kilogramele, cu ridurile, cu orice semn pe care trecerea timpului cutează să-l aşeze pe trupul lor. Nimic rău – vor spune unii, încercând să mascheze propriile încăpăţânări de a fenta timpul. Nimic rău – voi spune şi eu, doar că, în această poveste, toate au o limită, iar limita dintre normal şi ridicol este aici extrem de discretă; poţi trece lesne dincolo fără să-ţi dai seama, devenind deodată ciuca bătăii de joc a celor care până mai ieri salivau la apariţia ta“, mai scrie vedeta postului public de televiziune, făcând referire la strădaniile Mihaelei Rădulescu de-a fi în formă şi de a-şi păstra cât mai mult timp tinereţea. 

„Rămân la convingerea că, pentru o femeie frumoasă şi apetisantă, bătrâneţea e o haină greu de dus. După ce ai fost toată viaţa obişnuită să răsuceşti după tine capetele bărbaţilor, după ce te-au hrănit, decenii, complimentele venite din toate părţile, după ce ai triumfat, defilând pe podiumuri, scene sau chiar pe holurile instituţiei unde lucrezi ori aleile cartierului unde locuieşti, detronarea ta de alte preafrumoase, tinere şi proaspete poate deveni o tragedie. Reflectoarele se mută spre alte «obiective», capetele masculilor se rotesc după alte «victime», designerii se înghesuie să îmbrace alte trupuri, revistele glossy optează pentru alte «coperte», etalonul frumuseţii devine altul… Încet-încet, alimentezi «banca rezervelor». Şi, atunci, disperarea te îndeamnă spre a face orice pentru a nu-ţi părăsi poziţia privilegiată. Pentru a rămâne în atenţia celor din jur“, încearcă să-şi explice Marina Almăşan motivele care au condus-o pe Mihaela Rădulescu să facă show la „Românii au talent“. 

„Cu riscul chiar de a deveni cumplit de ridicolă, îţi maltratezi trupul care începe să nu mai «ducă», îţi alegi parteneri «şocanţi», rosteşti lucruri care să agaţe cu orice preţ atenţia presei, îţi alimentezi pagina de Facebook cu fotografii în care, wow!, ce bine arăţi sau, pur şi simplu… te tăvăleşti prin făină într-un show. Cineva tot o să observe“, îşi încheie Marina Almăşan comentariul din ziarul "Ring".

Marina Almăşan, atac la Mihaela Rădulescu

Vedeta TVR a avut o reacţie vehementă la adresa fostei prezentatoare de televiziune, după o postare a acesteia pe Facebook.


Totul a pornit de la un comentariu ce însoţea o fotografie postată de Mihaela Rădulescu pe contul ei de Facebook:

„Când nu mai am nimic interesant de spus, bag o poză dezbrăcată, ca să le enervez pe alea urâte și deștepte, că devin și ele frumoase când sunt rele, așa m-a învățat Mirel Curea. Și de ce să ne batem în idei deștepte, când un abdomen plat face cât o mie de cuvinte grase“.

Marina Almăşan s-a declarat „afectată“ de modul „aproape obsesiv“ în care Mihaela Rădulescu îşi expune trupul perfect tonifiat pe site-uri şi prin reviste. 

„Aşa este, are dreptate: şi eu, şi colegele de birou, şi profa de mate a fiului meu, şi liftiera de la TVR, şi tanti Lina, de la care cumpăr telemeaua cea mai bună, şi atâtea alte femei suntem înciudate până la loc comanda văzând trupul inundat de perfecţiune al divei respective, gambele ei lucrate, sânii în care se zbenguie siliconul, muşchii înecaţi în masaje, creme şi ore de exerciţii la sală. Ne vine să ne smulgem părul din cap pentru că, atunci când s-a concentrat asupra noastră, Mama Natură era deja obosită şi lipsită de chef şi că, Doamne, dacă am putea, pe loc ne-am da jos taioarele, sarafanele cuminţi, rochiile de stambă şi rochiţele cu lungime regulamentară şi am sări direct pe malul piscinei, canalizând spre noi obiectivele aparatelor de pozat şi dezvăluindu-le cele mai sexy ipostaze cu putinţă… Dar, of, noi, urâtele şi modestele, cuminţile şi ştersele Planetei nu vom avea niciodată această şansă, ci vom trăi ofticându-ne perpetuu ori de câte ori dive despuiate de prin reviste sau emisiuni ne vor ademeni bărbţii, făcându-i să uite, chiar şi dacă numai pe moment, de tocăniţele noastre perfecte şi de dexteritatea cu care le călcăm cămăşile pentru a doua zi…“, a scris Marina Almăşan pentru cotidianul „Ring“.

„Am stat şi m-am întrebat, nu o dată, ce plăcere poţi găsi în a-ţi arăta, aproape obsesiv, trupul, oricând, oriunde, pentru oricât (de multe ori, pe gratis!)? Care sunt resorturile care fac să sară hainele de pe tine, ce avantaje ascunse îţi pot aduce astfel de apariţii? Unele dive am înţeles că îşi colecţionează astfel de isprăvi. Probabil le înghesuie în albume, aşa cum adun, la rându-mi, poze cu copiii mei la diferite vârste. Sau decupajele cu editorialele mele din "ring"… Mă rog, fiecare cu izbânzile sale. Altele îşi găsesc din asta surse de venit, locuri de muncă, parteneri de viaţă sau alte oportunităţi. Unele, având concubini mai tineri cu câte 10 ani, îşi hrănesc propriul ego, încercând să-şi demonstreze că mânzul din preajmă s-ar justifica pe deplin. Deocamdată…“, a completat ea. 

Foto: TVR, FacebookINAPOI LA PRIMA PAGINA