Meghan Markle și Prințul Harry, împreună la o nuntă în Jamaica

Actrița Meghan Markle și Prințul Harry își iau relația din ce în ce mai în serios. Se pare că cei doi vor participa în acest weekend la nunta unui prieten de-al prințului, tocmai în Jamaica. 

printul-harry-meghan-markle

O sursă a declarat ieri pentru Us Weekly că totul a fost plănuit în secret de către Meghan și Harry: ” Ea a păstrat totul secret”. Harry a sosit în Jamaica joi, 2 martie, pentru a participa la nunta celui mai bun prieten al său, Tom “Skipp” Inskip, în Montego Bay, St. James. Și nu a călătorit singur pentru acest eveniment. Acum, actrița din „Suits” are ocazia perfectă să cunoască întreaga gașcă de prieteni a prințului.

Markle, 35 de ani, și Harry se apropie din ce în ce mai mult de pasul cel mare – căsătoria, conform unui apropiat al cuplului: „Se vor căsători și ei până la sfârșitul verii. Au vorbit serios despre viitorul lor și se gândesc la o viață împreună.” În prezent, un viitor comun pare a fi puțin dificil de realizat, având în vedere că Markle stă în Toronto, iar Harry la Londra, la Palatul Kensington.

La începutul acestui an, cei doi au călătorit în Norvegia pentru o escapadă amoroasă, după ce au petrecut ajunul Anului Nou în Londra.

Foto: Arhiva OK

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA