Melissa George şi Sean Penn, apariţie rară împreună! Iată-i pe covorul roşu

Citeste tot despre:

,

Deşi joacă împreună în filmul „The First“, Melissa George şi Sean Penn nu prea au fost văzuţi împreună, mai ales din cauza faptului că ei au o viziune diferită asupra vieţii.

Melissa George, alături de Sean Penn

Prezenţi în Los Angeles la premiera de gală a peliculei, Melissa şi Sean s-au fotografiat împreună pe covorul roşu, iar tabloidele au reacţionat imediat. Deşi par foarte zâmbitori, mulţi au spus că expresia feţei este doar o mască, deoarece nu le-ar face plăcere să fie unul în apropierea altuia.

Presa din străinătate notează că Melissa George a fost deranjată în trecut de unele afirmaţii ale lui Sean Penn, referitoare la faimosul hashtag #MeToo. Actorul a spus că nu poate afirma dacă este de partea actriţelor care îl acuză pe Harvey Weinstein de agresiune sexual sau de partea producătorului american.

„Nu pot comenta nişte evenimente ca acestea. Suntem ca în război. Cineva spune că s-a întâmplat ceva, altcineva spune că s-a întâmplat altceva. Nu am fost acolo, să văd ce s-a întâmplat. Trebuie să fim atenţi ce facem. Ştiu că se spun multe minciuni în presă. Şi ştiu că unele personae omit intenţionat nişte aspect atunci când povestesc unele lucruri. Mă refer la ce spun femeile despre bărbaţi“, a spus în trecut Sean Penn.

Melissei George nu i-au picat foarte bine afirmaţiile lui Penn, deoarece în trecut ea şi-a acuzat fostul soţ că a bătut-o şi a agresat-o sexual.INAPOI LA PRIMA PAGINA