Michael Douglas: „Lupta împotriva cancerului a fost un iad“

Actorul, diagnosticat cu cancer la gât în luna august, a vorbit despre boala sa, într-un interviu acordat publicaţiei „The Hollywood Reporter“.

"Nivelul de chimioterapie primit, combinat cu radioterapia, a fost maximal", a declarat Michael Douglas, în vârstă de 66 de ani, care a acordat acest interviu în apartamentul său din New York, însoţit de soţia sa, Catherine Zeta-Jones. "E aproape halucinant să vezi că medicii încearcă aproape să te omoare, înainte de a te readuce la viaţă", a adăugat actorul american, declarând că tratamentul pe care l-a urmat a fost "un adevărat iad". "Acum se află cu adevărat pe o pantă ascendentă", a declarat şi Catherine Zeta-Jones.

Întrebat dacă boala cu care a fost diagnosticat l-a afectat profund, Michael Douglas a răspuns: "Ca să spun adevărul, încă nu am «digerat» acest moment. Nu m-am gândit la viaţă şi la moarte, am considerat cancerul ca o boală împotriva căreia trebuie să lupt. Nu am plonjat în străfundurile sufletului meu pentru a vedea ce se află acolo. Însă, cu siguranţă, cancerul mi-a oferit o mică perspectivă asupra morţii".

Michael Douglas, diagnosticat cu cancer la gât în luna august, a anunţat cu această ocazie că se pregăteşte pentru următorul său film, în care va interpreta rolul artistului american Liberace.INAPOI LA PRIMA PAGINA