Michael Jackson, aproape orb înainte de-a muri

Medicul legist care a efectuat autopsia Regelui Pop a declarat că starul era prea slăbit ca să-şi fi administrat singur substanţa anestezică ce i-a provocat moartea.

Medicul legist Christopher Rogers a făcut această declaraţie la Curtea Superioară din Los Angeles, unde a fost chemat să depună mărturie în procesul medicului Conrad Murray, judecat pentru omuciderea involuntară a cântăreţului Michael Jackson.

Mărturia lui Rogers este total opusă tezei avocaţilor apărării, potrivit cărora "regele muzicii pop" şi-ar fi administrat singur doza de medicament care i-a provocat moartea.

Mărturia medicului de la Institutul de medicină legală din Los Angeles a fost însoţită de proiecţia unei fotografii şocante: cea a cadavrului gol al starului, pe masa de autopsie, cu părţile genitale acoperite de o bandă neagră.
Mama artistului, Katherine Jackson, şi una dintre surorile acestuia, Rebbie – singurele membre ale familiei Jackson care au participat la audierile de marţi dimineaţă -, au părăsit sala de judecată înainte de mărturia lui Rogers.


Foto:
 INAPOI LA PRIMA PAGINA