Michael Schumacher respiră singur

După mai multe săptămâni traumatizante, timp în care medicii din spitalul Grenoble l-au ţinut în comă indusă, apar, în sfârşit, şi primele veşti bune pentru fostul campion de Formula 1.

Starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher continuă să fie gravă, dar germanul poate respira singur, fără ajutorul aparatelor, a scris, vineri, cotidianul „Gazzetta dello Sport“, citat de Mediafax.

Schumacher este în continuare în comă în spitalul din Grenoble, la peste două luni de la accidentul suferit la schi în staţiunea franceză Meribel.

Potrivit sursei citate, Schumacher ar fi fost mutat într-o rezervă specială a spitalului, în care au acces foarte puţine persoane. Printre acestea, soţia sa, Corinna, şi cei doi copii, Mick şi Gina Maria, dar şi prieteni săi de-o viaţă, preşedintele FIA, Jean Todt, şi fostul conducător al echipelor Ferrari şi Mercedes, Ross Brawn.
 

Citeşte şi:

De ce nu l-a protejat casca de schi pe Schumacher?

Coşmar nesfârşit pentru Schumacher

"Gazzetta dello Sport" a scris că Todt îi vorbeşte în limba engleză, ca pe vremea când cei doi lucrau împeună la Ferrari, în timp ce Brawn îi pune înregistrări ale comunicaţiior radio din curse, în încercarea de a stimula creierul germanului. Medicii spun că Schumacher trebuie să audă voci cunoscute, ce ar putea ajuta la trezirea din comă a septuplului campion mondial de Formula 1.

Cotidianul italian a mai notat că, uneori, în timp ce i se vorbeşte, lui Schumacher i se schimbă expresia feţei şi el chiar îşi mişcă mâinile.


Foto: pagina personalăINAPOI LA PRIMA PAGINA