Michelle Obama, la 50 de ani

Prima Doamnă a Americii îşi aniversează astăzi ziua de naştere. În cinstea ei, Barack Obama organizează o petrecere sâmbătă, dar detaliile vor rămâne secrete până mâine, pentru a nu strica surprizele puse la cale de organizatori.

Frumoasă, plină de viaţă şi foarte stylish. Aşa o consideră americanii pe soţia primului preşedinte de culoare al Americii.

Michelle Obama împlineşte astăzi 50 de ani şi a primit deja un cadou din partea soţului ei: o vacanţă prelungită în insula Maui, din Hawaii. Ea revine însă la Washington, împreună cu cele două fiice, pentru a pregăti recepţia de mâine. Va fi cel mai probabil o petrecere dansantă, alături de familie şi prieteni.

Oaspeţii au fost sfătuiţi să mănânce acasă şi să vină încălţaţi cu pantofi comozi. Detaliile sunt ţinute secrete, însă una din surprizele serii ar putea fi un recital al lui Beyonce.

Într-un interviu recent, Michelle Obama a declarat că se simte încrezătoare şi fabuloasă la 50 de ani, dar nu a exclus că ar putea recurge la tratamente cu botox, dacă va considera că are nevoie.

vezi aici galeria foto

Michelle Obama e de profesie avocat şi şi-a lăsat deoparte cariera, pentru a-şi ajuta soţul în campania electorală pentru câştigarea fotoliului de preşedinte. Odată ales, ea l-a însoţit pretutindeni în vizitele de lucru, dar a iniţiat şi unele proiecte proprii, precum alimentaţia sănătoasă în şcoli, cu prevenirea obezităţii în rândul copiilor, şi susţinerea familiilor militarilor americani.

Mai nou, ea vrea să se implice şi în domeniul educaţiei, cu programe care să le ofere sprijin şi şanse reale tinerilor defavorizaţi.

Foto: ReutersINAPOI LA PRIMA PAGINA