Mihaela Rădulescu, supărată pe presa austriacă

După ce un jurnalist austriac şi-a permis să insinueze că e bătrână, vedeta a reacţionat dur, trimiţând o scrisoare deschisă presei din Austria, pe care o acuză de lipsă de respect faţă de Felix Baumgartner, „eroul al vremurilor moderne“.

De ce s-a supărat Mihaela Rădulescu pe austrieci?

După ce într-un ziar austriac a apărut un articol cu titlul „Felix şi «Bătrâna Doamn㻓, iar în poza alăturată apărea paraşutistul austriac în faţa celebrului avion Dornier, cunoscut şi sub numele de „Bătrâna Doamnă“, Mihaela Rădulescu a luat foc.

„Titlul a fost gluma proastă a unui aşa-zis «jurnalist», chiar şi fiul meu de 11 ani face glume mai bune şi, cu siguranţă, el nu ar râde niciodată de vârsta unei doamne, pentru că l-am crescut cu înţelepciune, l-am învăţat să respecte femeile, indiferent de vârsta lor sau de modul în care arată“, a comentat Mihaela Rădulescu titlul dat de editorii ziarului austriac.

mihaela-radulescu-scrisoare-deschisa

„Bineînţeles, ai avut un motiv pentru a insulta o femeie care nu ţi-a făcut absolut nimic rău, aşa că mă pot gândi la câteva variante – un jurnalist gelos, o femeie sau gay? O persoană care nu-i place pe români sau pe evrei? O persoană nefericită, deranjată de doi oameni frumoşi, de succes şi atât de îndrăgostiţi încât nu le pasă de ce gândesc persoanele ca tine? Dragă autorule al acestui penibil articol, îmi pasă pentru că, înainte să-l iubesc pe Felix, îl admir foarte mult şi îl respect pentru tot ce a realizat. Mă întreb care este povestea vieţii tale? Care este povestea iubirii tale? Probabil la fel de penibilă şi dezgustătoare precum gluma ta şi, cel mai probabil, cea mai mare realizare a ta de până acum a fost să răneşti oamenii de succes. Păcat că nimeni nu o să te admire niciodată pentru asta“, a mai scris Mihaela Rădulescu.

Vedeta a ţinut să le atragă atenţia jurnaliştilor străini că, în cazul în care aceştia au de gând să-l insulte pe Felix Baumgarner, pe ea sau familia acestuia, sportivul nu va mai onora invitaţiile la niciun fel de eveniment organizat în ţara natală.

„O să rămâneți cu femeia cu barbă (n.r. – Conchita Wurst), care a un super erou naţional austriac, nu cu bărbaţi adevăraţi, care îşi riscă viaţa să obţină recorduri mondiale şi să pună Austra pe harta bărbaţilor puternici, frumoşi, adevăraşi“, a mai scris Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu a publicat scrisoarea şi pe reţeaua de socilizare şi le-a transmis juranaliştilor o vorbă pe care o ştie de la bunica ei.

„Nu poţi să-i zici unei femei că e bătrână decât dacă ţi-ai rupt dinţii când o muşcai de fund. Aşa că mai bine ar fi să mă pupaţi în fund, în fundul meu sexy“, a adăugat Mihaela Rădulescu.

Mihaela Rădulescu a transmis o scrisoare publică şi în 2009

Nu e prima oară când vedeta TV recurge la o scrisoare publică pentru a taxa presa. În urmă cu şase ani, le transmitea una similară ziariştilor români.

„Plec supărată pe ţară mea, plec dezamăgită de breasla mea, plec scârbită de o presă mondenă jegoasă, plec îndurerată că nu mai pot ajuta nişte oameni care s-au bazat pe mine ani de zile, plec hotărâtă că măcar fiului meu să-i fac dreptate, plec promiţându-le părinţilor mei prea trişti de atâta vreme că vor zâmbi din nou. Plec cu milă şi mirare pentru toţi prostii care m-au hulit şi m-au jignit – mă-ntreb sincer, ei cu ce s-au ales? Plec renunţând la o meserie pe care am făcut-o că un profesionist, ducându-mă până la maximă performanţă pe care poţi s-o ai în această ţară. Plec pentru că am luptat în Revoluţie, crezând cu o imbecilă naivitate că o fac pentru mine, pentru o ţară care chiar merită şi pentru alţi oameni ca şi mine, care se încăpăţânează să trăiască sănătos, plin, frumos, interesant. Plec într-un moment de glorie – audienţe de primul loc, contracte de publicitate semnate, cereri nenumărate de apariţii pe coperţi pe care le tot refuz, zeci de premii, cele mai importante din ţară asta, atât pentru televiziune, cât şi pentru activitatea umanitară. Port o glorie care mă răneşte la fiecare mişcare, oricât aş vrea să mă bucur de ea.

Copilul meu se uită-n ochii mei şi-mi spune că mă iubeşte până la stele, exact atunci când îmi stau să ţâşnească lacrimi de ciudă şi de neputinţă când văd câte enormităţi şi aberaţii se scriu despre mine în gunoaie de ziare, câţi cretini şi analfabeţi mă înjură doar pentru că n-au nici o altă ocupaţie, câte piţipoance devin celebre pentru că se intersectează cu viaţă mea, câţi idioţi mă dau în judecată pentru o brumă de publicitate sau pentru nişte bani după care le curg balele, câţi «colegi» de breaslă se simt mai înalţi, mai frumoşi şi mai bărbaţi înjurându-mă, câte bahmuţence se-ntrec în a-şi arată adevăratul caracter şi enormele frustrări, câţi oameni buni mă roagă să nu plec, câţi oameni săraci îmi mulţumesc pentru că i-am ajutat, câţi părinţi au venit cu copiii în braţe că să-mi mulţumească şi să-mi arate că zâmbesc datorită ajutorului pe care l-am dat când erau bolnavi“, scria Mihaela Rădulescu, în scrisoarea deschisă.

Foto: pagina personalăINAPOI LA PRIMA PAGINA