Naomi Campbell, condamnată la închisoare cu suspendare! Află de ce!

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute și mai bine plătite modele din lume. Din păcate, top modelul este de asemenea și una dintre cele mai ”dificile” persoane, dacă este să ne gândim la câte plângeri de agresiune a strâns Naomi de-a lungul timpului. Tocmai acest caracter vulcanic și agresiv i-a adus top modelului o pedeapsă de șase luni de închisoare cu suspendare.

naomi campbell inchisoare cu suspendare

Condamnată la închisoare cu suspendare

Recent, modelul britanic Naomi Campbell are de inspășit o pedeapsă de șase luni de închisoare cu suspendare, după ce, în august 2009, aceasta a atacat un paparazzo care încerca să obțină o fotogafie cu ea și cu fostul ei iubit, miliardarul rus Vladimir Doronin.

Astfel, aceasta a fost găsită vinovată de o instanță din Sicilia, pentru un atac asupra fotografului Gaetano Di Giovanni, care în urma altercației cu modelul s-a ales cu zgârietură la nivelul ochilor.

Deși modelul a încercat să oprească procesul, pe motiv că legea s-a schimbat încă din 2009, judecătorul Francesco Massara s-a arătat a fi de neînduplecat, din cauza acuzațiilor grave la adresa modelului.

După cum bine știm nu este prima dată când Naomi este implicată în astfel de incidente, aceasta fiind acuzată de mai multe ori de agresiune de fostele sale angajate și asistente. În 2008, top-modelul britanic şi-a recunoscut vinovăţia după ce a agresat doi poliţişti, într-un incident în urma căruia modelul a primit, pe viaţă, interdicţia de a urca la bordul aeronavelor companiei British Airways.INAPOI LA PRIMA PAGINA