Nepoata lui Morgan Freeman, ucisă cu brutalitate pe străzile din New York

Marele star de 78 de ani trăieşte clipe de coşmar, în viaţa sa personală, după ce a aflat că E’Dena Hines, nepoata sa, a fost ucisă pe străzile din New York de către propriul iubit, amândoi sub influenţa cocainei. Se pare că acesta a continuat să o înjunghie şi după ce E’Dena murise.

Nepoata vitregă a lui Morgan Freeman a fost ucisă de iubitul ei aparent sub influenţa cocainei

Duminică, presa internaţională vuia despre cazul nepoatei de 33 de ani a lui Morgan Freeman, ucisă într-o sesiune de “exorcism”, de iubitul ei, rapperul Lamar Davenport (30), chiar lângă casa sa din Washington Heights. La ora 3 dimineaţa, un vecin de 65 de ani al acesteia a sunat la Poliţie după ce l-a văzut pe iubitul acesteia înjunghiind-o în repetate rânduri (până la sosirea poliţiştilor) şi ţipând: “Ieşiţi afară, diavolilor! În numele lui Iisus Hristos, vă invoc afară!”. La scurt timp, Davenport a fost luat cu forţa de lângă corpul femeii şi arestat pentru teste psihologice în primă fază.

edena hines si iubitul ei

“Lumea nu îi va cunoaşte talentul ei artistic şi câte avea de oferit. Steaua ei va continua să strălucească puternic în inimile, gândurile şi rugăciunile noastre. Odihnească-se în pace”, a scris Morgan Freeman duminică seara, pe Twitter, despre nepoata sa vitregă, din partea primei soţii. E’Dena Hines l-a acompaniat adeseori pe bunicul său celebru pe covorul roşu şi chiar a apărut în câteva filme. “Vreau să vă mulţumesc pentru toată susţinerea şi dragostea pe care aţi transmis-o familiei mele, după moartea tragică şi fără sens a nepoatei mele E’Dena Hines.”

Iubitul victimei e un rapper şi un actor aspirant care are un trecut marcat de abuz de droguri şi cazier şi despre care surse ale poliţiei spun că ar fi fost sub influenţa cocainei la acel moment. Un alt martor al crimei, Brydon Tarafa, a povestit pentru DailyMail că a auzit pe cineva strigând ca un maniac: “Iisus Hristos se naşte!”, apoi o femeie ţipând.

Lamar Davenport

Cea mai bună prietenă a acestuia, Ray Rosario, a declarat că toţi trei au mers la cină în seara de sâmbătă, au stat până târziu, şi victima părea foarte fericită, de aici şi speculaţiile că amândoi ar fi fost sub influenţa cocainei la momentul crimei.

Morgan Freeman a fost căsătorit cu bunica victimei până în 1979. În 2012, exista zvonul că actorul ar fi avut o relaţie amoroasă cu E’Dena timp de 10 ani, dar amândoi au negat vehement aceste speculaţii uluitoare.

FOTO GETTY IMAGES

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA