Nostalgic după fosta? Vezi cu cine s-a afișat Lewis Hamilton într-un club de noapte!

La începutul acestui an, Lewis Hamilton s-a despărțit a patra oară de Nicole Scherzinger, iubita lui din ultimii șapte ani. De atunci și până acum, pilotul de Formula 1a fost ”cuplat” de presă cu numeroase reprezentante ale sexului frumos. La un moment dat, s-a zvonit că acesta ar avea o legătură amoroasă chiar cu sora mai mică a lui Kim Kardashian, Kendall Jenner, însă totul a rămas la stadiul de ”relație neconfirmată”.

Recent, Lewis a fost văzut în compania unei alte femei, însă ceea ce a atras atenția este faptul că această nouă prezență feminină din viața pilotului de Formula 1 seamănă extraordinar de bine cu fosta lui, cântăreața Nicole Scherzinger. Cei doi au fost văzuți îmbrățișându-se la intrarea unui club de noapte, vineri seara, în New York.

sosie

Din păcate, încă nu se cunoaște identitatea misterioasei femei care pare să-l fi adus pe pilotul de Formula 1 în butoiul cu amintiri. Dar, cert este că nu este greu de înțeles de ce o femeie ca ea i-a captat atenția, având în vedere faptul că îi seamănă atât de bine lui Nicole. Să fie, oare, Lewis nostalgic după fosta? Urmează a cincea împăcare?

nicole_hepta_2038519

Sursa foto: Hepta / Captură DailyMailINAPOI LA PRIMA PAGINA