Noul videoclip al lui Zayn și Taylor Swift promite să fie exploziv. Iată primele scene!

Vești bune pentru fanii lui Zayn și ai lui Taylor Swift. Mai sunt câteva ore până la lansarea videoclipului celei mai noi piese a celor doi cântăreți, “I Don’t Wanna Live Forever”. 

zayn-taylor

Așteptarea aproape s-a terminat! Cu câteva ore înainte de lansare, Zyan și Taylor au dezvăluit primele scene din noul videoclip. Se prea poate ca noua producție să aibă același succes ca piesa pe care o ilustrează și care se află pe coloana sonoră a filmului „Fifty Shades Darker”. Ceea ce putem spune este că scenariul este unul plin de tensiune sexuală. Cele 15 secunde ale teaser-ului sunt explozive și încep cu Zayn arătând aproape ca personajul Christian Grey – într-un costum negru, ieșind dintr-o mașină. De acolo, secundele rămase sunt despre Taylor Swift purtând un ruj burgundy și mișcările sale amețitoare și despre Zayn care trântește nervos obiectele de pe o masă.

Tensiune și senzualitate. Sincer, la ce vă așteptați de la o colaborare muzicală cu Fifty Shades Darker? Până la lansarea videoclipului de vineri, iată primele scene pentru cei care nu mai au răbdare!

Foto: Instagram, TwitterINAPOI LA PRIMA PAGINA