O actriţă violată de Harvey Weinstein a făcut public un filmuleţ în care este agresată de producătorul american

Citeste tot despre:

,

La o săptămână după ce actorul Kevin Spacey a scăpat de unele acuzaţii de agresiune sexuală, producătorul american Harvey Weinstein se afundă mai rău!

Actriţa Melissa Thompson, una dintre actriţele care au depus plângere împotriva producătorului, şi care îl acuză pe Harvey Weinstein că a violat-o, a făcut public un filmuleţ prin care demonstrează că americanul o pipăie.

Filmarea a fost realizată în anul 2011 şi a avut loc chiar la prima întâlnire dintre Harvey Weinstein şi Melissa Thompson. În imaginile făcute publice de Sky News se poate vedea cum producătorul o pipăie pe mâini şi pe picioare pe actriţă şi, mai mult decât atât, încearcă să îi facă masaj acesteia.

Potrivit Melissei, care la acea vreme avea 28 de ani, Harvey a invitat-o la un hotel după ce s-au întâlnit, iar acolo a violat-o. Înainte de a o invita la hotel, în filmuleţ se poate auzi când Harvey Weinstein îi spune femeii că este „hot“ şi o întreabă dacă poate flirta cu ea, iar Melissa Thompson îi spune că rămâne de văzut, dar poate flirta un pic. Mai mult decât atât, producătorul american îi spune actriţei că ar vrea să facă mai multe cu ea şi o întreabă dacă ea ar fi de acord, iar ea spune că da, dar puţin.

„Acum îmi dau seama că el încerca să mă ducă în zona de comfort, iar apoi să mă scoată din acea zonă şi să mă facă să devin confuză şi vulnerabilă. Voia să îmi demonstreze că el este un om puternic, iar eu nu sunt. Încerca un fel de joc de-a şoarecele şi pisica, pentru a-şi da seama cât de departe poate merge“, a spus Melissa Thompson.

Avocatul lui Harvey Weinstein nu este însă de acord cu spusele femeii şi afirmă că filmuleţul care a fost făcut public reprezintă toată filmarea realizată în acea zi a anului 2011: „Unele persoane au văzut întreg filmuleţul şi ştiu cu adevărat despre ce e vorba. Ceea ce s-a dat în presă reprezintă doar o mică bucată. Imaginile sunt scoase din context. Cine a văzut tot filmuleţul poate confirma că nu a fost nimic forţat, iar atât Harvey, cât şi Melissa flirtează“.INAPOI LA PRIMA PAGINA