„O să avem un băieţel!” Vezi ce cuplu celebru din România a spus asta!

Au spus că sunt doar colegi de breaslă, apoi s-au răzgândit şi au afirmat că între ei este ceva mai mult. La  scurt timp, a apărut şi prima dovadă a relaţiei lor de iubire: un copil! Vestea i-a bucurat pe părinţi şi i-a luat prin suprindere pe foştii lor parteneril de viaţă.

Dacă nu vă sună încă cunoscut povestea lor de iubire, aflaţi că este vorba despre Antonia şi Alex Velea. Cei doi cântăreţi au o relaţie controversată şi deşi în această perioadă sunt împliniţi pentru că urmează să fie părinţi, unele persoane din trecutul lor încă le umbresc fericirea.

Deşi nu au vrut să spună care este sexul copilului lor, fostul socru al Antoniei a dezvăluit accidental acest amănunt. Acesta a declarat că bebeluşul care se va naşte în curând, n-are de ce să-i poarte numele, deşi artista este încă, legal, căsătorită cu fiul său: “În ceea ce privește baiețelul care se va naște, nu se va numi niciodată Castellano!”

După acest incident, fericiţii părinţi nu au mai avut ce să facă, decât să confirme informaţia apărută în presă. Inivtaţi joi la matinalul Kiss Fm, Alex Velea şi Antonia au afirmat că într-adevăr bebeluşul care urmează să vină pe lume este un băieţel. „O să zic eu, pentru că au fost speculații. Eu trebuie să confirm. S-a văzut pe ecografie ce o să fie de la o poștă. Seamănă cu taică-su”,este ceea ce a declarat Antonia.

Artiştii au menţionat că momentul naşterii se apropie şi că sunt foarte fericiţi. Ba mai mult, Antonia a dezvăluit că Alex este foarte încântat de venirea pe lume a primului său copil şi că petrece mult timp mângâindu-I burtica.  „Îi place să mă mângâie pe buric”, a glumit artista.

Mândru peste măsură că primul său copil este băiat, Alex a ţinut să precizeze că au ştiut de mult timp sexul copilului: „Noi știm de mult ce-o să fie. După prima lună, se vedea ce o să fie”.INAPOI LA PRIMA PAGINA