Orlando Bloom şi Miranda Kerr s-au logodit

Citeste tot despre:

, ,

Actorul britanic cunoscut mai ales datorită rolurilor din franciza “Piraţii din Caraibe” şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o pe iubita lui, modelul internaţional Miranda Kerr, de soţie, iar nunta va avea loc în vara anului viitor. Bloom (33) şi Kerr (25) au început să se întâlnească în 2007, la iniţiativa unui bun prieten de-al actorului.

Cei doi au sărbătorit logodna într-un sejur romantic la Veneţia, departe de zgomotosul New York, unde locuiesc împreună. Modelul Victoria's Secret a declarat pentru publicaţia “Sunday Telegraph” că marele eveniment va avea loc anul viitor, când amândoi vor avea câteva clipe de respiro. Frumoasa australiancă a mai spus chiar că îşi doreşte ca la un moment dat să renunţe la cariera în modeling şi să se dedice vieţii de familie. “Cel mai mult mi-ar plăcea să locuim la o fermă, iar eu să mă îngrijesc de copii şi de legumele din grădină”, a dezvăluit ea.

Bloom a terminat de curând lucrul la producţia “The Good Doctor” şi se va muta pe platourile celei mai recente pelicule din seria Muschetarilor, în care va intra în pielea ducelui de Buckingham.

Foto: Hepta
 INAPOI LA PRIMA PAGINA