Părinți de toată rușinea! Sunt prea ocupați cu cariera hollywoodiană ca să mai aibă timp și pentru copiii lor

I-au făcut ușor, dar nu e la fel de ușor să-i și crească! Aceste staruri nu dau deloc semne că sunt niște părinți responsabili și preferă să se concentreze pe profesie decât să consume timp și bani cu progeniturile lor.   

Tom Cruise nu și-a văzut fiica de peste 800 de zile

Tom și Suri, pe vremea când erau nedespărțiți

L-am văzut pe faimosul actor de numeroase ori având grijă de Suri, pe vremea când mai forma încă un cuplu cu mama sa. De fapt, ajunsesem să ne mirăm cu toții cum de o mai ținea Tom în brațe pe fiica sa atât de mult, când ea de-abia mai încăpea în brațele lui. Atâta grijă, atâta răsfăț! Și atunci ce s-a întâmplat cu relația tată-fiică după ce Katie Holmes a intentat divorț de Cruise?

La cât de apropiați erau Tom și Suri, brusc s-au distanțat unul de altul surprinzător de mult. Unii sunt de părere că actorul a fost atât de șocat de divorț, încât n-a mai vrut să aibă de-a face ulterior cu fosta soție și copilul său. Deloc. Pentru că Tom n-a mai văzut-o pe Suri (12) din 2013. Adică au trecut peste 800 de zile de când tatăl și fiica nu s-au mai întâlnit. Alt motiv al distanțării dintre ei ar fi cariera lui super aglomerată pe care el pune accent în detrimentul altor aspecte din viața lui.INAPOI LA PRIMA PAGINA