Portia De Rossi îşi schimbă numele de familie în DeGeneres

Fosta protagonistă din serialul american „Ally McBeal“ e pregătită să preia numele de familie al soției sale, Ellen DeGeneres.

La doi ani după căsătorie, cuplul de lesbiene Portia De Rossi – Ellen DeGeneres a înaintat Curții Superioare de Justiție din Los Angeles o serie de documente prin care solicită ca ambele partenere de viață să fie purtătoare ale aceluiași nume de familie. Căsătoria lor a fost consimțită legal de statul California. Potrivit reglementărilor acestui stat, Portia De Rossi (pe numele ei adevărat Amanda Lee Rogers) n-ar trebui să aștepte prea mult până să primească aprobarea Curții.

Portia De Rossi (37) și Ellen De Generes (52) formează un cuplu din decembrie 2004 și s-au căsătorit pe 16 august 2008 în cadrul unei ceremonii restrânse, cu doar 19 invitați, la reședința lui Ellen din Beverly Hills. Deși intim, evenimentul a fost de-un lux incredibil: șinute Zac Posen, verighete din platină marcă Neil Lane, arajamente florale cu trandafiri ecuadorieni albi și roz și dalii café au lait și meniu vegetarian variat (ambele partenere sunt vegetariene), realizat de propriul lor maestro bucătar. La final, cuplul a dansat pe melodia favorită, „Ribbon in the Sky“ a lui Stevie Wonder.

Vezi aici fotografiile de la nunta lor.

Acum, Ellen și Portia se pregătesc să aniverseze doi ani de căsnicie și speră ca, până atunci, Portia să primească deja numele DeGeneres.

Recent, căsătoria între partenerii de același sex a fost scoasă în afara legii de către Tribunalul din California, la numai câteva luni de la legalizarea ei, în baza unei propuneri legislative. Cum această propunere a fost declarată săptămâna trecută ca fiind neconstituțională, gay-ii au în continuare liber la însurătoare în statul California.
 

Foto: EPAINAPOI LA PRIMA PAGINA