Prima întâlnire a cuplurilor celebre

Dacă v-aţi întrebat vreodată cum s-au întâlnit celebrităţile care acum formează cupluri de milioane, iată răspunsurile! Pe platourile de filmare, în videoclipuri, la concerte sau cu totul spontan, următoarele vedete au avut parte de o primă întâlnire care le-a deschis uşa către o iubire durabilă.

Fergie & Josh Duhamel

Cântăreaţa s-a îndrăgostit de actor pe când el juca în serialul „Las Vegas“. Mai ciudat e că Josh a declarat că a visat-o pe Fergie, un vis devenit realitate, pentru că artista a devenit soţia sa şi viitoare mamă a primului lor copil.

Ozzy & Sharon Osbourne

În 1979, Sharon a fost trimisă de tatăl ei, managerul lui Ozzy, să preia o datorie de la artist. În schimb, a ajuns să îl ajute pe star şi să-l ducă la un centru de dezintoxicare. 3 ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit – după ce Sharon a schimbat vreo 5 inele de logodnă dn cauza certurilor dintre ei. Dar astăzi, au un pact: „Nu are voie să moară înaintea mea. N-aş putea trăi fără ea“, a spus Ozzy.

Angelina Jolie & Brad Pitt

Acest cuplu puternic s-a cunoscut pe platourile de filmare la „Domnul şi doamna Smith“, fiind loviţi de dragoste la prima vedere. Doar că Brad era însurat cu Jennifer Aniston. Ani mai târziu însă, Angelina l-a convins pe actor să divorţeze de Jen şi acum, actuala pereche are 6 copii.

Penélope Cruz & Javier Bardem

Cei doi actori cu sânge fierbinte s-au cunoscut la filmările pentru „Jamon, Jamon“, dar nunta a fost oficializată 8 ani mai târziu, în Bahamas. Acum, aşteaptă primul lor copil.

Gwen Stefani & Gavin Rossdale

Cei doi s-au întâlnit în timpul turneului lui Gwen, când era în turneu cu trupa No Doubt şi a trebuit să cânte în deschiderea grupului lui Gavin, înapoi în 1995. Fascinat de blondă, artistul a dat o petrecere ca scuză pentru a o cunoaşte mai bine pe actuala sa soţie şi mamă a copiilor lor, sărutându-se pentru prima oară chiar din acea noapte.

Jay-Z & Beyoncé

Beyoncé l-a întâlnit pe rapper pe când avea 18 ani şi au ieşit la prima întâlnire un an mai târziu. Acum, cei doi formează unul dintre cele mai puternice cupluri din lume, fericiţii părinţi ai unei fetiţe.

Jason Sudeikis & Olivia Wilde

Cei doi îndrăgostiţi s-au cunoscut în emisiunea „Saturday Night Live“ în 2011. Şase luni mai târziu, au ieşit împreună şi aşteaptă nunta în curând.

Foto: WennINAPOI LA PRIMA PAGINA