Primele imagini cu True, fetița lui Khloe, au fost făcute publice! Ce bebeluș Kardashian e mai simpatic? FOTO

După o lună de maternitate, Khloe Kardashian a făcut, în sfârșit, publice primele imagini cu fiica sa, True Thompson, care este o minunăție de fetiță! Însă le face micuța concurență verișoarelor ei sau copiii lui Kylie Jenner și al lui Kim Kardashian West sunt mai presus decât ea?

Primele imagini cu True, fetița lui Khloe Kardashian

Fanii lui Khloe Kardashian spun, la unison, că a meritat așteptarea! Au răbdat ei o lună întreagă să vadă cum arată fetița vedetei de reality show, însă, după ce au admirat-o în primele fotografii făcute publice de mămica ei, au fost cu toții de acord că True este absolut superbă! A împrumutat de la părinții ei tot ce era mai frumos, iar Khloe și infidelul ei iubit, Tristan Thompson, se bucură din plin de rodul iubirii lor.

De fapt, după venirea pe lume a micuței True, securea războiului a fost îngropată între cei doi părinți. Khloe dă semne tot mai clare că l-a iertat pe tatăl bebelușului ei pentru „scăpările” de care ea a aflat abia cu câteva zile înainte de a naște, iar acum se comportă amândoi ca orice familie fericită. Sper numai să-i și țină!

Stormi, fetița lui Kylie Jenner, e deja star pe Instagram!

Dar micuța True nu e singurul bebe Kardashian care face furori pe internet! Stormi Webster, fetița lui Kylie Jenner și a lui Travis Scott, topește inimile internauților care urmăresc fiecare mutriță pe care o face fetița online, filmată chiar de mămica ei. Mai mult chiar decât True, Stormi a luat cu asalt internetul în momentul în care Kylie a decis să posteze primele imagini cu nou-născutul ei.

Și asta pentru că Jenner a decis să-și ascundă sarcina despre care a vorbit numai după naștere. Acum Stormi are trei luni și reușește să mențină viu interesul tuturor fanilor lui Kylie, care au o nouă dilemă de rezolvat – este Travis cu adevărat tatăl fetiței sau asemănarea absolut surprinzătoare dintre micuță și bodyguard-ul lui Kylie nu este deloc întâmplătoare? Bodyguard-ul vedetei infirmă că ar fi tatăl primului copil al lui Kylie, însă cât de convingător e el??

Chicago West, pozată de mămica Kim Kardashian

Chicago West este al treilea copil al cuplului Kim Kardashian și Kanye West și a venit pe lume, via mamă purtătoare, pe 15 ianuarie 2018. La aproape patru luni de viață, se bucură și ea de atenția publicului larg de fiecare dată când mămica ei, Regina absolută a social media, postează câte un instantaneu cu ea singurică sau alături de frații mai mari – sora North și fratele Saint.

Sunt toți trei bebelușii Kardashian niște copii reușiți, care au avut norocul să vină pe lume într-o familie care-i răsfață deja peste măsură. Însă care dintre cei trei micuți câștigă statutul de Cel mai drăguț bebe Kardashian? Priviți fotografiile cu Stormi, Chicago și True și decideți singuri!INAPOI LA PRIMA PAGINA