Prințul Harry, alături de fosta iubită, Cressida Bonas, la un concert caritabil

În timp ce logodnica lui se afla în Los Angeles, Prințul Harry s-a întâlnit cu fosta lui iubită, Cressida Bonas, la un concert caritabil, care a avut loc aseară, în Londra.

Cressida Bonas și Prințul Harry, pe vremea când formau un cuplu

Aseară, pe când familia regală se afla la recepția diplomatică a Reginei Elisabeta a II-a de la Palatul Buckingham, Prințul Harry a participat la un concert caritabil, organizat în Biserica St. Luke din Londra, în onoarea unui fost coleg de școală, decedat la 18 ani, în urma unui accident rutier petrecut cu puțin timp înaintea Crăciunului din anul 2002.

Culmea e că, printre invitați, s-a numărat și fosta iubită a Prințului Harry, respectiv Cressida Bonas. Cressida (28), care s-a iubit cu Harry din 2012 până în 2014, a sosit la acest eveniment la braț cu mama sa, Lady Mary-Gaye Curzon, deci nu a planificat nicicum întâlnirea cu acesta. Ba mai mult, cei prezenți spun că Harry și Cressida s-au evitat, neexistând un moment de interacțiune între ei.

Harry / Cressida Bonas și mama sa

Aceasta e prima oară când Harry și Cressida se află la același eveniment după anunțul logodnei cu actrița Meghan Markle a prințului Marii Britanii. Nu știm exact care e relația actuală dintre cei doi foști, dar știm că, la o zi după anunțul logodnei, Bonas a postat pe Instagram un mesaj cu subînțeles la adresa lui Meghan Markle.

Printre invitații de seamă de la acest concert caritabil s-au numărat și Carole Middleton și Pippa Middleton, adică mama și sora Ducesei de Cambridge. Meghan Markle, în schimb, se afla în Los Angeles, petrecând timp cu mama sa, Doria Ragland, înainte de a se întoarce în Londra pentru a petrece Crăciunul alături de familia regală la Sandringham.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA