Prințul Harry, amorezat de o fashionistă americancă?

O nouă săptămână, o nouă presupusă iubită a Prințului Harry. Dacă luna trecută se vorbea de o adolescentă cu sânge albastru, Prințesa Olympia a Greciei, ieri au apărut altfel de zvonuri, care o au în centru pe o anume Juliette Labelle.

during an official visit to Africa on November 30, 2015 in Cape Town, South Africa.
Prințul Harry a făcut Revelionul în L0s Angeles
iubita lui harry
Juliette Labelle
iubita lui harry 3
Cei doi s-ar fi întâlnit la o petrecere, în LA

Este vorba despre o tânără americancă, de 22 de ani, care face PR pentru Dior și pe care Harry ar fi întâlnit-o în timpul vacanței lui în Los Angeles, de după Anul Nou. iubita lui harry 2

Informația ne-a parvenit via The Sun, care citează o sursă apropiată lui Harry: „Prințului i-a plăcut timpul petrecut cu Juliette. Este genul lui de fată, blondă, cool și cu prieteni importanți. În plus, este și amuzantă, încrezătoare și nu se sfiește să arate cât de sexy este. Și are și acel spirit boho după care se dă în vânt Harry“.

Că fata este încrezătoare în forțele proprii o spun și genul acesta de postări, culese de presa britanică de pe contul ei de Twitter: „Noaptea trecută s-a întâmplat ceva extraordinar. La masa mea a stat o persoană mai frumoasă decât mine“.

Cu toate acestea, Juliette a negat pentru The Sun că l-ar cunoaște pe Prințul Harry. Și atunci, de unde această tevatură?INAPOI LA PRIMA PAGINA