Rapperi faimoși despre care se zvonește că sunt gay

Se bucură de succes, averi considerabile și femei cu nemiluita. Însă gurile rele spun că aceasta e doar o aparență și că unii dintre cei mai mari rapperi din lume preferă, de fapt, compania reprezentanților aceluiași sex.

Kanye West

Încă din 2004 circulă zvonuri cu privire la prespusa homosexualitate a soțului vedetei de reality show Kim Kardashian. O să spuneți că e o prostie, omul e însurat, are copii, însă e posibil să vă răzgândiți odată ce aflați argumentul. În timpul unui interviu oferit celor de la MTV, rapperul a acuzat comunitatea hip-hop ca fiind homofobă. OK, el spune multe, însă pe vremea aceea nu era la fel de îndrăzneț – sau obraznic – ca acum și nu debita așa multe prostii.  Ideea e că, acum mai bine de un deceniu, nici lumea nu era atât de deschisă la minte ca acum și nu accepta prea ușor homosexualitatea, iar ca o vedetă să susțină live cauza gay-ilor a presupus un curaj evident din partea ei.

Nu-i de mirare că mulți au presupus atunci că West e homosexual (altfel nu le-ar fi apărat cauza, nu?), etichetă cu care s-a luptat ani în șir după aceea pentru a scăpa de ea. Totuși n-a renunțat să susțină în continuare membrii LGBTQ toți acești ani. Plus că, dacă stai să te gândești, nu se știu multe despre trecutul lui amoros, în afara faptului că e însurat cu KK și că s-a iubit cu Amber Rose, amândouă niște femei care ar face orice pentru bani, ar minți chiar cu privire la relația lor intimă cu Kanye.INAPOI LA PRIMA PAGINA