Răzvan Ciobanu, atac dur la adresa Mihaelei Rădulescu

După ce jurata de la “Românii au talent” a dat o replică neaşteptată unui ziarist austriac, care şi-a permis s-o facă bătrână într-un articol, creatorul de modă a simţit nevoia să reacţioneze la comportamentul divei de la Monaco. După ce într-un ziar austriac a apărut un articol cu titlul „Felix şi «Bătrâna Doamn㻓, iar în poza alăturată apărea paraşutistul austriac în faţa celebrului avion Dornier, cunoscut şi sub numele de „Bătrâna Doamnă“, Mihaela Rădulescu a transmis o scrisoare deschisă presei din Austria, pe care o acuză de lipsă de respect faţă de Felix Baumgartner, „eroul al vremurilor moderne“. Designerul Răzvan Ciobanu a avut o reacţie extrem de acidă la adresa Mihaelei Rădulescu şi, în general, a femeilor trecute de prima tinereţe care încearcă să se menţină tinere fie prin sport fie cu ajutorul altor artificii.

După ce într-un ziar austriac a apărut un articol cu titlul „Felix şi «Bătrâna Doamn㻓, iar în poza alăturată apărea paraşutistul austriac în faţa celebrului avion Dornier, cunoscut şi sub numele de „Bătrâna Doamnă“, Mihaela Rădulescu a transmis o scrisoare deschisă presei din Austria, pe care o acuză de lipsă de respect faţă de Felix Baumgartner, „eroul al vremurilor moderne“.

Designerul Răzvan Ciobanu a avut o reacţie extrem de acidă la adresa Mihaelei Rădulescu şi, în general, a femeilor trecute de prima tinereţe care încearcă să se menţină tinere fie prin sport fie cu ajutorul altor artificii.

Jennifer-Lopez-rochie  Razvan-Ciobanu-Jennifer-Lopez

„Ce am înțeles eu: că Jennifer Lopez este la fel de disperată, precum şi Mihaela Rădulescu (sau Mihaela Rădulescu este la fel de disperată ca şi Jennifer Lopez) să nu îi zică «lumea» că-i babă. Acum ele nu-s «babe», doar penibile din punct de vedere stilistic. Şi nu am să înţeleg de când rochiile pentru prostituate, de centură, au devenit «statment» fashion. Şi jur că nu sunt pudic, încuiat, etc… şi nici nu consider că vârstă dictează garderoba. Dar «miros» disperarea şi asta le/o face să fie unsexy“, a scris Răzvan Ciobanu pe pagina sa de socializare.

Mihaela-Radulescu-penibila  Razvan-Ciobanu-Mihaela-Radulescu-penibila

 

 

Foto: pagina personală

 INAPOI LA PRIMA PAGINA