Reacția mamei fetiţei fostului Principe Nicolae la scandalul regal

Iată ce spune Nicoleta Cîrjan, fosta colaboratoare a lui Nicholas Medforth-Mills şi femeia care i-a născut o strănepoată Regelui.

Numele Nicoletei Cîrjan a reapărut în prim-plan odată cu noul scandal de la Casa Regală. Se pare că şi de această dată cazul nesoluţionat încă al paternităţii fetiţei născute în urma relaţiei ei cu fostul Principe Nicolae continuă să-l ţină departe pe nepotul Regelui de Familia Regală.

Şi, pentru că Nicholas Medforth-Mills a menţionat-o în interviul acordat celor de la Antena 3, Nicoleta Cîrjan a simţit că trebuie să transmită şi ea un mesaj public, astfel că a postat pe pagina sa de socializare următoarele:

„De două zile îmi sună telefonul încontinuu, mesaje, solicitări de interviuri, oamenii vor să știe cine sunt, ce fac și, mai ales, cum comentez tot ceea ce se întâmplă în Casa Regală. Tuturor le-am spus că în acest moment, în care Regele României e pe patul de moarte, cred că o minimă dovadă de respect față de Măria Sa este să tăcem cu toții din gură. Așadar, tac din smerenie, nu pentru că nu am lucruri de spus. Prefer sa nu alimentez în niciun fel scandalul rușinos la care suntem martori de câteva zile. Îmi asum faptul că, nedând replica la minciunile care se vehiculează despre mine, sunt defăimată și mi se construiește, în continuare, o imagine foarte îndepărtată de ceea ce sunt eu cu adevărat. Nu mă neliniștesc deloc, căci adevărul va fi întotdeauna mai puternic, iar lumina va străbate întunericul. Să ținem capul plecat și așa să ne ajute Dumnezeu!„.

Nicoleta Cîrjan e implicată în evenimentul anual Electric Castle.

Într-o altă postare pe pagina de Facebook, Nicoleta Cîrjan susţine că nu a refuzat niciodată să facă testul ADN pentru stabilirea paternităţii, ci doar a cerut să îl facă în două locuri diferite.

„Pentru ultima oară, vă reamintesc: nu am refuzat niciodata să fac test ADN cu Iris! Tot ce am cerut a fost să îl facem în două locuri diferite (alese chiar și prin tragere la sorți). Acum, întrebare de 10 puncte pentru toți cârcotașii mei: dacă are intenții bune referitor la copilul lui de ce refuză să facă două teste?”, a scris tânăra.

Aceasta a răspuns astfel după ce fostul principe Nicolae a susţinut că a vrut de mai multe ori să facă un test de paternitate, însă cea care susţine că are un copil cu el nu s-a prezentat.INAPOI LA PRIMA PAGINA