Regina Letizia, la evenimentele regale ca pe podiumurile de defilare

O nouă îndatorire regală, o ocazie perfectă pentru a impresiona poporul cu o altă ținută fashion. Stilata Regină Letizia a întors toate privirile la cel mai recent eveniment la care a participat împreună cu soțul său, Regele Felipe al VI-lea, la Toledo.

Cuplul regal a vizitat o fabrică spaniolă, iar Letizia, ca de fiecare dată, a reușit să iasă în evidență datorită ținutei sale stilate, elegante, în culori de tomnă. În vârstă de 45 de ani, regina Spaniei a purtat o fustă în trei culori și cu un palton asortat.

Majestatea Sa a ales să poarte un compleu mai vechi în garderoba sa, de la Hugo Boss, un outfit pe care regina l-a mai purtat în noiembrie 2016 în timpul vizitei sale de stat în Portugalia. Letizia și-a expus picioarele tonifiate într-o fustă din amestec de lână, în trei culori și un palton cu același imprimeu gri cu maro și cărămiziu. Pantofii și geanta de tip plic au fost alese dintr-o altă gamă cromatică, fiind vorba de caramel, creațiile din piele ale aceluiași brand german, Hugo Boss. Regina și-a completat outfitul cu un pulover pe gât într-o nuanță aprinsă – roșu vibrant.

Cu o asemenea prezență și un outfit în totalitate de la Hugo Boss, Regina Letizia a arătat ca un model pe podiumul de defilare de la show-ul fashion al brandului german.

Foto: Getty Images

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA