Robbie Williams, declaraţii amuzante despre cel de-al treilea copil al său

Citeste tot despre:

, ,

În urmă cu o săptămână, Ayda Field, soţia lui Robbie Williams, a făcut o dezvăluire care a uimit întreaga lume: cele două vedete au devenit părinţi pentru a treia oară! Ei au ţinut sarcina secretă deoarece fetiţa lor, Colette (Coco) Josephine, a venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat.

Marele anunţ a fost făcut de Ayda prin intermediul paginii ei de Instagram, acolo unde a postat o fotografie în care sunt mâinile tuturor membrilor familiei Williams: Ayda, Robbie, Colette (Coco) Josephine, Theodora (Teddy) Rose şi Charlton Valentine.

Acum, Robbie Williams a vorbit şi el despre noul bebeluş, dezvăluindu-le celor de la The Sun că primii doi copii sunt foarte fericiţi că au o surioară, iar Teddy, care are cinci ani, îşi doreşte să îi dea mereu să mănânce lui Coco.

„Coco este cel mai liniştit copil pe care l-am văzut vreodată. Iar tot ce se întâmplă în viaţa noastră este foarte funny. La primul copilaş, eram foarte atenţi să nu fie gălăgie în casă, atunci când dormea eram atenţi la fiecare zgomot şi făceam orice depindea de noi să fie linişte totală. Acum, la al treilea copil, nimic din toate astea nu mai contează. Coco doarme, iar noi ne uităm la televizor cu volumul dat tare, copiii se joacă lângă ea, câinii latră… Dacă micuţa nu adoarme, nu este capăt de lume“, a spus Robbie Williams.INAPOI LA PRIMA PAGINA